Aardbeien kwarktaart met bijzondere bodem!

Aardbeien-kwarktaart

Zoals jullie misschien weten ben ik gek op kwarktaarten. Je ziet er dan ook regelmatig een receptje van voorbij komen. Vaak varieer ik van smaak, denk aan de oreo kwarktaart, vanille kwarktaart of de kwarktaart met frambozen swirl.

Dit keer besloot ik te kiezen voor een andere bodem. Namelijk een bodem van proteïne repen die ik bestelde op kazidomi.

Kazidomi is een webshop waar je alles vindt voor een gezonde levensstijl. Denk aan gezonde voeding, zero waste producten, natuurlijke verzorgingsproducten, producten voor je baby en nog veel meer. Je kunt producten bestellen met en zonder lidmaatschap. Je bent lid voor €80, waarbij je altijd 25% korting krijgt op je producten. Dat betekent dat je na 3 bestellingen je geld van je lidmaatschap al terug hebt verdiend. Bestellen zonder lidmaatschap kan natuurlijk ook.

Natuurlijk heb ik een kortingscode voor jullie!

Met de code JACKYNOBELS10 krijg je €10 korting + gratis verzenden, bij een aankoop van minimaal €49.

Aardbeien-kwarktaart

En dan nu naar het recept.

Wat heb je nodig?

  • 900 gr aardbeien kwark
  • 3x Raw Bite Protein bar
  • 90 gr digestive biscuits
  • 85 gr gesmolten kokosolie
  • 9 gelatineblaadjes
  • Aardbeien
  • Taartvorm bekleed met bakpapier
  • Blender of keukenmachine

Hoe maak je de kwarktaart?

Haal de kwark een uur van te voren uit de koelkast zodat deze op kamer temperatuur komt. Doe de proteine repen, biscuits en gesmolten kokosolie in de blender en meng totdat je een dik mengsel krijgt. Druk dit mengsel in de met bakpapier beklede taartvorm en zet even in de koelkast. Laat vervolgens de gelatineblaadjes 5 minuten in een laagje koud water weken. Haal de gelatineblaadjes uit het water en knijp deze uit. Doe de gelatineblaadjes samen met een flinke eetlepel kwark in een steelpan en warm op. Laat het gelatine-mengsel niet koken! Laat het mengsel afkoelen zodat het op kamer temperatuur komt, maar let op, het mag niet inbinden. Voeg het gelatinemengsel bij de kwark en meng. Giet het kwarkmengsel bovenop de koekbodem. Zet de kwarktaart minstens 3 uur in de koelkast. Maak af met aardbeien.

Dit is een gesponsorde blogpost
Close