Over Jacky

Wat leuk dat je kijkt op mijn blog! Ik ben Jacky en ik ben Orthopedagoog en ondernemer (receptontwikkelaar en (food)fotograaf). Ik woon in Alkmaar met mijn man Mike en ons 2 dochters, Evy en Rosie.

Tijdens mijn studie wilde ik wat afvallen. Als ik dacht aan gezond eten, dacht ik aan het knagen aan wortels en een bak sla als avondeten. Dat kon anders! Dagelijks ging ik aan de slag met het maken van gezonde maaltijden. Geleidelijk heb ik mijn levensstijl blijvend veranderd omdat ik heb gemerkt dat ik mij daar zo ontzettend goed bij voel, maar vooral omdat ik geleerd heb dat een gezonde levensstijl helemaal niet saai hoeft te zijn. Lekker en gezond eten gaan heel makkelijk samen en dat is precies wat ik met mijn blog aan jullie wil laten zien. Hier lees je wat (on)gezond voor mij betekent.

Daarnaast is goed voor jezelf zorgen als mama super belangrijk. Niet alleen voor jezelf, ook voor jouw kindje. Naast dat mijn blog een verzamelplek is van mijn recepten, plaats ik hier daarom dagelijks informatie en inspiratie die mama en kind kunnen helpen om de beste versie van zichzelf te worden!

 

 

Close