Over Jacky

Wat leuk dat je kijkt op mijn blog! Ik ben Jacky (27) en ik ben Orthopedagoog en ondernemer (receptontwikkelaar en (food)fotograaf). Ik woon in Alkmaar met mijn man Mike en wij hebben een dochter, Evy.

Tijdens mijn studie wilde ik wat afvallen. Als ik dacht aan gezond eten, dacht ik aan het knagen aan wortels en een bak sla als avondeten. Dat kon anders! Dagelijks ging ik aan de slag met het maken van gezonde maaltijden. Geleidelijk heb ik mijn levensstijl blijvend veranderd omdat ik heb gemerkt dat ik mij daar zo ontzettend goed bij voel, maar vooral omdat ik geleerd heb dat een gezonde levensstijl helemaal niet saai hoeft te zijn. Lekker en gezond eten gaan heel makkelijk samen en dat is precies wat ik met mijn blog aan jullie wil laten zien. Hier lees je wat (on)gezond voor mij betekent.

Daarnaast is goed voor jezelf zorgen als mama super belangrijk. Niet alleen voor jezelf, ook voor jouw kindje. Naast dat mijn blog een verzamelplek is van mijn recepten, plaats ik hier daarom dagelijks informatie en inspiratie die mama en kind kunnen helpen om de beste versie van zichzelf te worden!

NVO-Orthopedagoog, SKJ(Kwaliteitsregister Jeugd)-geregistreerd

 

Jacky Nobels Jacky Nobels

Rubriek: Recepten
Alle recepten die ik afgelopen tijd ontwikkeld heb (voor baby’s, kinderen en volwassenen), vind je onder deze rubriek. De recepten zullen zo veel mogelijk vrij zijn van kunstmatige ingrediënten. Maar ik ben ook geen voedingsdeskundige en af en toe een cake vol met suiker en boter mag ook best. Balans in jouw voedingspatroon, dat is ook belangrijk!

Rubriek: Foodie News
Intens gelukkig kan ik worden van een nieuw product in de supermarkt of een nieuwe ‘healthy hotspot’ bij mij in de stad. Als het om eten gaat, moeten wij dat natuurlijk als eerst weten! Het laatste foodie news vind je onder deze rubriek.

Rubriek: Gezonde Mama
Goed voor jezelf zorgen als mama is super belangrijk, niet alleen voor jezelf, ook voor jouw kindje. Alles rondom de zwangerschap, mama zijn en mijn eigen ervaringen als mama deel ik onder deze rubriek. Informatie die ik geef, zal onderbouwd zijn vanuit wetenschappelijk onderzoek en geef ik vanuit mijn rol als Orthopedagoog. Ook vind je hier gastblogs van veel verschillende mama’s met als doel om herkenbaarheid te creëren en lastige onderwerpen bespreekbaar te maken.

Rubriek: Gezond Kind
Hier kan je terecht voor informatie die jou kan helpen bij het ontwikkelen van een gezond kindje. Denk aan informatie over de juiste voeding voor elke leeftijdsfase, opvoedtips en een gezonde leefomgeving.
Informatie die ik geef, zal onderbouwd zijn vanuit wetenschappelijk onderzoek en geef ik vanuit mijn rol als Orthopedagoog.

Close