Receptontwikkeling en foodfotografie

Het ontwikkelen van recepten én de fotografie vind ik het leukste om te doen, het is een proces waar ik al mijn creativiteit in kwijt kan. Naast dat ik mij bezig houd met mijn blog en social media kanalen, ben ik ook in te huren als freelance receptontwikkelaar en foodfotograaf. Zo ontwikkel ik recepten en fotografeer voor kookboeken, websites en social media kanalen.

Alle recepten en foto’s zijn afgestemd op de wensen van de opdrachtgever, de doelgroep, speciale dieetwensen, de nieuwste trends, et cetera. Ook bereken ik zo nodig de voedingswaarden voor ieder recept.

Doordat ik mij de afgelopen jaren fulltime bezig heb gehouden met social media, ben ik als geen ander op de hoogte van de nieuwste food-trends en heb ik een trouwe groep volgers opgebouwd. Verder heb ik de opleiding foodjournalistiek gevolgd, een SEO cursus gevolgd én gewerkt als social media expert. Daarom weet ik wat werkt op social media en wat direct de aandacht trekt. Van mijn recepten kan je verwachten dat zij aansluiten op jouw doelgroep én dat de teksten SEO geoptimaliseerd zijn (en dus gevonden kunnen worden in Google).

De ontwikkelde recepten kunnen natuurlijk ook op mijn social media kanalen worden geplaatst als je extra bereik wenst.

Wil je bespreken wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met mij op via onderstaand contactformulier of stuur een mailtje naar jackynobels@gmail.com

 

De afgelopen jaren heb ik samengewerkt met merken en bedrijven als Optimel, Albert Heijn, Big Gym, Hertog IJs, Bodylab, Koupe, Nutricia, Kinder, Kruidvat, Foodies Magazine, Etc. Verder heb ik mij bezig gehouden met de ontwikkeling van 3 receptenboeken en heb ik de opleiding Foodjournalistiek gevolgd bij ELLE eten. Wil je een volledig overzicht van mijn ervaring? Neem dan contact met mij op!

    Close