Social Media

Doordat ik mij de afgelopen jaren fulltime bezig heb gehouden met social media, ben ik als geen ander op de hoogte van de nieuwste food-trends en heb ik een groot bereik opgebouwd op Instagram. Verder heb ik de opleiding foodjournalistiek gevolgd én gewerkt als social media expert. Daarom weet ik wat werkt op social media, wat direct de aandacht trekt bij de lezers en kan ik mij gemakkelijk verplaatsen in de lezer.

Inmiddels werk ik al een hele tijd samen met diverse bedrijven om hun bereik op wat voor manier dan ook te vergroten en hun product(en) te promoten.

Mogelijkheden

Natuurlijk sta ik ook open voor andere leuke ideeën, neem vooral contact met mij op via onderstaand contactformulier of stuur een mailtje naar jackynobels@gmail.com !

De afgelopen jaren heb ik samengewerkt met merken en bedrijven als Optimel, Albert Heijn, Big Gym, Hertog IJs, Bodylab, Koupe, Nutricia, Kinder, Kruidvat, Foodies Magazine, Etc. Heb ik recepten ontwikkeld voor onder andere Fit Dutchies, Ruggengraat, KoRo, Beetz. Verder heb ik mij bezig gehouden met de ontwikkeling van 3 receptenboeken en heb ik de opleiding Foodjournalistiek gevolgd bij ELLE eten. Wil je een volledig overzicht van mijn ervaring? Neem dan contact met mij op!

    Close