Oreo ijstaart

Op sommige warme dagen heb je alleen maar zin in wat verkoelends. Deze oreo ijstaart kan je dan ook eten als ontbijt, lunch, diner, tussendoortje, eigenlijk wanneer je maar wilt. Hij is dan ook heerlijk!

Kijk hier voor nog meer verkoelende recepten

Wat heb je nodig voor 1 ijstaart?

  • 350 gr koffiemelk
  • 400 ml kokosmelk (1 blikje)
  • 1 rol oreo’s
  • Cakevorm
  • 30 gr agavesiroop

Veel van mijn ingrediĆ«nten shop ik bij KoRo. KoRo verkoopt natuurlijke producten zoals superfoods, exoten, noten en gedroogd fruit. Wil jij de producten van KoRo ook eens proberen? Dan heb ik een leuke kortingscode voor je: met de code JACKY krijg jij 5% korting op je bestelling!

Hoe maak je de oreo ijstaart?

Doe de koffiemelk, kokosmelk en agavesiroop in een kom en meng door elkaar. Breek 60 gr oreo’s in grove stukken en meng hier doorheen. Giet het geheel in de cakevorm en zet een nachtje in de vriezer. Haal de taart uit de vriezer en laat 10 minuten staan voordat je hem aansnijd. Versier eventueel nog met de overige oreo’s.

Dit is een gesponsorde blogpost




Close