Crunchy chocoladerepen. 2 ingrediënten!

Crunchy chocoladereep. 2 ingrediënten
Crunchy chocoladereep. 2 ingrediënten

Ik hou van snelle, verantwoorde tussendoortjes. Als je ze ook nog kunt maken met maar 2 ingrediënten ben ik al helemaal verkocht. Op Instagram liet ik het resultaat van deze crunchy chocoladerepen aan jullie zien en vroeg of er interesse was voor het recept en dat was er zeker! Hoog tijd dus dat ik het recept (of ja, recept kan je het eigenlijk niet noemen zo makkelijk is dit) met jullie deel!

Kijk ook eens naar deze proteïne repen met witte chocolade

Wat heb je nodig voor ca 9 repen

*ik gebruikte melk chocolade, maar om het meer verantwoord te maken kan je ook kiezen voor pure chocolade.

Veel van mijn ingrediënten shop ik bij KoRo. KoRo verkoopt natuurlijke producten zoals superfoods, exoten, noten en gedroogd fruit. Wil jij de producten van KoRo ook eens proberen? Dan heb ik een leuke kortingscode voor je: met de code JACKY krijg jij 5% korting op je bestelling!

Crunchy chocoladereep. 2 ingrediënten

Hoe maak je deze crunchy chocoladerepen?

Smelt de chocolade au bain-marie. Doe de havercrispies in een vierkante springvorm met bakpapier en giet hierover de gesmolten chocolade. Zet de springvorm 15 minuten in de koelkast. Haal uit de koelkast en snijd in repen in de gewenste maat. Klaar zijn je crunchy chocoladerepen!

Bewaar in de koelkast.

Dit is een gesponsorde blogpost
Close