Verantwoorde voorverpakte traktaties! + kortingscode

Voorverpakte traktaties

Op zoek naar lekkere, maar vooral verantwoorde voorverpakte traktaties voor de opvang of in de klas? Of juist een makkelijke snack voor onderweg of op de bank? Ik heb een leuke tip voor jullie!

Food2Smile vroeg mij of ze hun voorverpakte traktaties op mochten sturen. Met een enorme zoetekauw hier in huis (Evy), kon ik natuurlijk geen nee zeggen.

Guilt-free genieten

Bij Food2Smile vind je snacks waar je guilt-free van kunt genieten. Maar wat betekent dat nou, guilt-free genieten? Alle producten bevatten geen toegevoegde suikers. Op de website vind je producten als marshmallows, chips, lolly’s, snoepjes, drop, pepermuntjes, chocolade, etc. Echt even de moeite waard om te kijken. Meer dan 90% van het suikervrije snoep is vegan, glutenvrij en lactosevrij. De suikervrije chips bevatten veel proteïne en zijn vezelrijk. De snacks bevatten alleen natuurlijke kleur- en smaakstoffen, die gehaald worden uit groente, fruit en kruiden. Klinkt goed toch? Producten die je graag aan je kindje geeft (ook handig voor je eigen cravings natuurlijk).

Voorverpakte traktaties

Tegenwoordig wordt het steeds lastiger om een geschikte traktatie te bedenken om mee te geven naar de opvang, naar school of naar het sportclubje. Denk aan corona (voorverpakte traktaties), een (suikervrij) voedingsbeleid, maar ook allerlei allergieën van klasgenootjes waar rekening mee gehouden moet worden. Ik zelf hoef me gelukkig nog niet druk te maken om traktaties, maar eerlijk gezegd zie ik er wel een beetje tegenop.

Maar gelukkig heb ik al een oplossing gevonden, vandaar dat ik mijn ontdekking graag met jullie wilde delen.

Van Food2Smile kreeg ik uitdeelzakjes Gimme Gummy mix en de Very Berry uitdeelzakjes. De snoepjes zijn naast suikervrij ook vegan en glutenvrij. Mijn Evy is een kieskeurige eter, als er ook maar iets vreemd smaakt of een bijzondere structuur heeft, gaat het de vuilnisbak in. Uitermate geschikt als testpersoon dus. De hele dag vraagt ze om gummy bears, haar favoriete snoep. Toen er een vergelijkbaar (suikervrij) snoepje met de post kwam, moest dit natuurlijk direct gegeten worden. Ze vroeg meteen om meer. Duidelijk is wel wat ze hiervan vond. Ook ik vond ze heerlijk. Wat mij betreft een prima traktatie.

Verantwoorde voorverpakte traktaties (2)

De uitdeelzakjes zijn op zichzelf al erg leuk om uit te delen. Maar om er een groter feestje van te maken zijn er genoeg creatieve traktaties te bedenken. Het is bijvoorbeeld leuk om er een zakje van te maken met verschillende snoepjes, een verjaardagsslinger met aan iedere slinger een zakje snoep. Of doe er een ballon aan, een leuk kaartje of cadeautje bij en je hebt een leuke én verantwoorde traktatie.

Korting!

Met de code jackynobels krijg je 20% korting op jouw bestelling bij Food2Smile.nl

Liefs jacky

Dit is een gesponsorde blogpost
Close