Pink Chai Havermoutpap

Na de Chai zandkoekjes en de Chai latte ijsjes, is het tijd voor een nieuw chai recept. Maar wel met een ander kleurtje dan je gewend bent: pink chai havermoutpap.

Deze havermoutpap heb ik gemaakt met de Pink Chai Biet van Kazidomi. Als je van chai specerijen houdt, dan vind je de Pink Chai van nüMorning ook heerlijk! Dit is een combinatie van rode biet en chai kruiden. Het bevat kokosbloesemsuiker met een lage glycemische index.

Je kunt hiermee een heerlijk, roze, drankje maken, maar je kunt het ook verwerken in je havermoutpap. Dat laatste heb ik gedaan en de kleur is prachtig geworden!

Korting

Kazidomi is een webshop waar je alles vindt voor een gezonde levensstijl. Denk aan gezonde voeding, zero waste producten, natuurlijke verzorgingsproducten, producten voor je baby en nog veel meer. Je kunt producten bestellen met en zonder lidmaatschap. Je bent lid voor €80, waarbij je altijd 25% korting krijgt op je producten. Dat betekent dat je na 3 bestellingen je geld van je lidmaatschap al terug hebt verdiend. Bestellen zonder lidmaatschap kan natuurlijk ook.

Natuurlijk heb ik een kortingscode voor jullie!

Met de code JACKYNOBELS10 krijg je €10 korting + gratis verzenden, bij een aankoop van minimaal €49.

Wat heb je nodig voor 1 persoon

Hoe maak je de Pink Chai Havermoutpap

Doe de havermout, melk, agavesiroop en pink chai biet in een steelpannetje en meng. Zet op middelhoog vuur en laat de havermoutpap 5 minuten koken terwijl je het regelmatig door blijft roeren, zodat het niet aanbrandt. Wordt de pap te dik? Voeg dan wat extra melk toe. Blijft de pap te dun? Voeg dan wat extra havermout toe. Doe de havermoutpap in een schaaltje en maak af met toppings naar keuze. Enjoy!

Wist je dat je havermoutpap ook geschikt kunt maken voor je baby? Ik schreef er een blog over.

Pink Chai Havermoutpap
Liefs jacky

Dit is een gesponsorde blogpost
Close