Couscous salade met zalm, mango en pistache + KORTINGSCODE

Een aantal jaar geleden bestelde ik op vakantie een salade met zalm, mango en pistache en vanaf dat moment ben ik verliefd geworden op deze combinatie. Dit keer maakte ik een couscous salade en voegde er ook nog wat frambozen aan toe om er een echte zomerse salade van te maken.

Iedere keer als ik in de supermarkt ben doe ik een poging om ongezouten pistachenoten te vinden, tot nu toe niet gelukt helaas. Dan maar weer een zak gezouten pistachenoten die lang niet zo mooi groen zijn.

Maaarr. Deze zoektoch is vanaf nu verleden tijd, want ik vond ze bij KoRo!

KoRo

Ik ben met KoRo een leuke samenwerking aangegaan. KoRo is gestart in Berlijn en is sinds kort ook actief in Nederland. KoRo verkoopt natuurlijke producten zoals superfoods, exoten, noten en gedroogd fruit.

De basisprincipes van KoRo zijn: 
– Korte handelswegen om een eerlijke prijs voor de klanten en de boer te krijgen. Er zijn minder handelsroutes wat ten goede komt van het milieu. 
Faire prijzen, kwaliteit is betaalbaar.
Voordeelverpakkingen, zodat de klanten minder vaak boodschappen hoeven te doen en er bespaard wordt op verpakkingsmateriaal wat het milieu weer ten goede komt.
Hoge kwaliteit, alle producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen.
Transparante communicatie, alles wordt open gecommuniceerd: de handelswegen en productspecificaties tot prijsveranderingen.

Korting!

Wil jij de producten van KoRo ook eens proberen? Dan heb ik een leuke kortingscode voor je: met de code JACKY krijg jij 5% korting op je bestelling!

Wat heb je nodig (voor 2 personen)

  • 100 gr couscous
  • 1 mango
  • 40 gr pistachenoten
  • Handje frambozen
  • 200 gr gerookte zalm

Hoe maak je de couscous salade met zalm, mango en pistache

Bereid de couscous zoals aangegeven op de verpakking. Schil de mango en snijd in blokjes. Laat de couscous volledig afkoelen en meng met de mangoblokjes, pistachenoten, frambozen en gerookte zalm. Makkelijk he!

Per persoon:
Calorieën: 537
Vet: 22,7 gr
Koolhydraten: 52,8 gr
Eiwitten: 32,5 gr
Vezels: 3,3 gr
Close