Wraps met gemarineerde zalm & mango

Ja daar ben ik weer met mijn gemarineerde zalm. Na de fusilli, poké bowl en de sushi noedelsalade is het dit keer een wrap geworden: gemarineerde zalm & mango, met spinazie en avocado. Een heerlijke lunch of diner!

Dit recept maakte ik voor Ruggengraat

Wat heb je nodig (voor 2 wraps):

  • 2 wraps/tortilla’s naar keuze
  • 1 zalmfilet
  • 2 handjes spinazie
  • 1 avocado
  • 1/2 mango
  • 2 el ketjap
  • 1 el honing
  • 1 tl knofloopoeder
  • 1 tl sezamzaadjes zwart en wit

Hoe maak je deze wraps met gemarineerde zalm?

Snijd de zalm in blokjes en voeg hier de ketjap, honing, knfolookpoeder en sezamzaadjes bij. Laat de zalm minimaal een half uurtje in de marinade staan. Leg de wraps op de borden en verdeel hier de spinazie over. Schil en ontpit de avocado en mango en snijd in blokjes. Verdeel over de spinazie, gevolgd door de gemarineerde zalm. Giet de overige marinade over de hele wrap. Eetsmakelijk!

Per wrap:
Calorieën: 461
Vet: 22,5 gram
Koolhydraten: 48,4 gram
Eiwitten: 19,4 gram
Vezels: 8,5 gram




Geef een reactie

Your e-mail will not be published. All required Fields are marked

Close