WIN: KoRo producten twv €75

Al een tijdje werk ik samen met de webshop KoRo en ik heb voor jullie een MEGA box samengesteld met mijn favoriete producten, twv €75. Kijk snel verder hoe jij kans maakt!

KoRo

KoRo is gestart in Berlijn en is sinds kort ook actief in Nederland. KoRo verkoopt natuurlijke producten zoals superfoods, exoten, noten en gedroogd fruit.

De basisprincipes van KoRo zijn: 
– Korte handelswegen om een eerlijke prijs voor de klanten en de boer te krijgen. Er zijn minder handelsroutes wat ten goede komt van het milieu. 
Faire prijzen, kwaliteit is betaalbaar.
Voordeelverpakkingen, zodat de klanten minder vaak boodschappen hoeven te doen en er bespaard wordt op verpakkingsmateriaal wat het milieu weer ten goede komt.
Hoge kwaliteit, alle producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen.
Transparante communicatie, alles wordt open gecommuniceerd: de handelswegen en productspecificaties tot prijsveranderingen.

Korting!

Naast de winactie heb ik ook nog een leuke kortingscode voor jullie: met de code JACKY krijg jij 5% korting op je bestelling!

WINNEN

Maar nu het aller belangrijkst, wat zit er in de box? Allereerst mijn ultieme favoriet: witte chocolade proteïne met aardbei. Dit is zo onwijs lekker, dat ik je aanraad om deze te delen. Voor je eigen veiligheid ;). Maar dan heb ik het nog niet eens gehad over de salted caramel amandelen. Een mega grote zak, dus hiermee kan je even vooruit. KoRo staat bekend om zijn heerlijke mousse, dus eentje hiervan mocht niet ontbreken. Jullie hebben gekozen voor de amandelmousse. Verder nog een proteïne poeder van biologische erwten en biologische zoete aardappelchips toegevoegd. En om al het lekkers in te doen: een mason jar en een kokosnoot schaaltje.

Hoe maak je kans? Ga naar mijn winactie post op Instagram en tag 2 mensen met wie je al dit lekkers wel wilt delen ;). Extra kans? Laat hieronder dan ook een reactie achter.

Dit is een gesponsorde blogpost
3 Comments

Aline Bouma november 13, 2019 at 6:18 pm

Wauw, geweldig wat een mooie actie zeg! Ik doe graag mee:)

Rowan november 13, 2019 at 7:09 pm

Zie de producten van Korro vaker voorbij komen, en zie dat je hier enthousiast over bent. Hopelijk win ik deze leuke prijs en kan ik er zelf ook van genieten 😊

Susana november 13, 2019 at 7:55 pm

Oow wat zou ik dit graag willen hebben! Heerlijk de recepten uitproberen die je post met Koro producten 😊

Comments are closed.

Close