WINACTIE: Healthyproof mama & baby box

Het is weer tijd voor een MEGA grote winactie! Dit keer echt MEGA want deze box, ter waarde van €300, bevat producten die bijdragen aan een healthy mama en baby. Denk aan gezonde snacks voor mama en kind, natuurlijke producten en producten die de ontwikkeling van het kind stimuleren. Ben jij benieuwd wat er precies allemaal in deze box zit en hoe je kans maakt, lees dan verder!

Mama & kind

Zoals je misschien weet staat op jackynobels.nl gezondheid voor mama en kind centraal. Naast dat mijn blog een verzamelplek is van mijn (gezonde) recepten, plaats ik hier dagelijks informatie en inspiratie die mama en kind kunnen helpen om de beste versie van zichzelf te worden! En wat past daar beter bij dan een box vol met mijn favoriete healthy producten voor mama en kind. Een super leuke winactie!

Wat zit er allemaal in de box?

Welke merken doen er mee met deze winactie?
 1. Bamboom: Badcape + washand
  De omslagdoek is volledig gemaakt van Biologische Bamboe, waarbij maximale bescherming en comfort centraal staan. De omslagdoek is absoberent, ademt, is zacht en is goed voor de gevoelige huid.
 2. Naïf: Milky Bath Oil (baby) & Hand Cream (mama).
  Naïf is een huidverzorgingsmerk met milde, natuurlijke ingrediënten, geschikt voor ieder huidtype. Voor baby’s, kinderen en vrouwen. Pure kwaliteit, met alleen ingrediënten die je nodig hebt. Niks meer, niks minder.
 3. Sophie de giraf: Babykookboekje & herbruikbare knijpzakjes
  Sophie de giraf stimuleert alle zintuigen van baby’s en dreumesen. ‘Mijn babyrecepten met Sophie de giraf’ bevat 100 heerlijke recepten voor de eerste baby- en dreumeshapjes. Met dit (dag)boekje maakt Sophie koken voor kleine kindjes en de eerste hapjes een feest. Met de Squiz knijpzakjes kun je de hapjes die je gemaakt hebt uit het boek meenemen voor onderweg, hervulbaar, dus ook nog eens milieubewust! Wist je dat je de zakjes ook kunt invriezen? Super makkelijk!
 4. Oskar Collection: Een kortingscode voor een gepersonaliseerd boek!
  ‘Betover kinderen met de hoofdrol in hun eigen avontuur.’ Vul de naam in van je kindje, schrijf een persoonlijk voorwoord en kies uit meer dan 20 verschillende hoofdpersoontjes (die het meest op je kindje lijkt ;)). Het boekje gaat over het magische olifantje Oskar die jouw naam kunt raden! Ik hoef natuurlijk niet uit te leggen hoe goed lezen is voor kindjes, ze beleven er nog meer plezier aan als zij zelf de hoofrolspeler in hun eigen boek zijn!
 5. Pure Baby Box: Yoni inlegkruisjes voor de mama, Bambyo billendoekjes, een leuke rammelaar en een kortingscode!
  Hoe weet je nu welke producten echt goed zijn voor je baby? Daar hoef je met de Pure Baby Box helemaal niet over na te denken. Op deze manier heeft elke baby een veilige start, zonder in aanraking te komen met chemicaliën en kleurstoffen én is uiteraard beter voor het milieu.
 6. Hip & Hout: De white marble en de paardenbloem hydrofiele doeken
  Je kent Hip & Hout vast al van Instagram. De mooie en vooral hippe producten die zij verkopen kom je tegenwoordig overal tegen. Denk aan de persoonlijke foto’s op hout, de mijlpaalblokken, geboortetorens, maar ook houten speelgoed, dekens, hydrofieldoeken, et cetera. Eigenlijk alles wat je nodig hebt voor je kleintje. In de box vind je twee mooie hydrofiele doeken van Hip & Hout. Hydrofiele doeken kunnen uiteraard niet ontbreken in je babyuitzet, want waar gebruik je ze nou niet voor?
 7. BigGym: Een half jaar gratis sporten!
  Natuurlijk is er ook aan de mama’s gedacht! Wat past er nu beter bij gezondheid dan sporten. Ik sport zelf al jaren met veel plezier bij BigGym en zij doen jou een half jaar gratis sporten cadeau. Waarom is BigGym favoriet? Als mama heb je jouw sporttijden natuurlijk niet altijd voor het kiezen, hier zijn de openingstijden heel ruim. De sportschool is extreem groot (dat verklapt de naam natuurlijk al), waardoor er altijd wel een plekje vrij is voor je en tegelijkertijd de goedkoopste van Nederland.
 8. Nestlé NaturNes: Tarwe & Haver pap en Zuivelhapjes in de smaken: Naturel en Peer – Banaan. Speciaal voor kindjes vanaf 6 maanden. Hét nieuwe biologische babyvoeding merk.
 9. Obrigado: Heerlijk kokoswater voor de mama’s.
  De kokosnoten waar het kokoswater mee gemaakt is planten, verzorgen en oogsten zij op een duurzame farm in Bahia, Brazilië.
 10. Ella’s Kitchen: Veel verschillende maaltijden voor baby’s en peuters!
  100% biologisch, gezond en lekker. De missie van Ella’s Kitchen is om het leven van kinderen te verbeteren door ze te helpen een gezonde relatie met eten op te bouwen. Verder houden zij zich bezig met milieu, dierenwelzijn, ingrediënten, zero waste + levensonderhoud.

Kans maken?

Omdat het gaat om zo veel producten, heb ik besloten om de box in twee te delen en er twee winacties van te maken.
Vanaf nu kan je kans maken op de eerste box!

Hoe maak je kans op de eerste box?

Laat hieronder een reactie achter en laat even weten waarom mee wilt doen met deze winactie. Dat is alles!
Meer kans maken? Laat ook even een reactie achter onder deze ‘winactie post’ op mijn Instagram.

Joyce van Meeuwen is de winnaar van de eerste box! Gefeliciteerd. Neem je contact met me op?

Hoe maak je kans op de tweede box?

Tag zoveel mama’s die je kent onder de laatste winactie post op mijn Instagram en duimen maar!

@lauraapie (via instagram) is de winnaar van de tweede box! Gefeliciteerd. Neem je contact met me op?
189 Comments

Eline Dekker februari 25, 2019 at 6:35 pm

Wat een ontzettend gave actie! Zou het heel graag winnen om nieuwe merken te leren kennen voor mijn kleine boef!

Jacky februari 25, 2019 at 6:57 pm

Leuk dat je meedoet!

Nannyjenny februari 25, 2019 at 6:37 pm

Wauw ik zou dit pakket heel graag winnen voor mijn lieve meisje en voor mezelf natuurlijk 😍

Jacky februari 25, 2019 at 6:57 pm

🍀🍀

Joyce van meeuwen februari 25, 2019 at 6:42 pm

Wow wow wow wat een fantastische prijs!!! Super voor mij en de kleine, beiden verwend worden hiermee!! Helaas in de wajong en weinig te besteden dus dit is een mega fijne prijs !!!!

Jacky februari 25, 2019 at 6:57 pm

Duimen!! 🍀👍🏻

Esmeralda Groenland februari 25, 2019 at 6:42 pm

Wat een geweldig pakket! Ik zou zo graag mijn zusje hier blij mee maken. Is toch een enorm leuke verrassing zo’n pakket. 😊

Jacky februari 25, 2019 at 6:57 pm

Leuk dat je meedoet!

Lieke februari 25, 2019 at 6:42 pm

Ik zou dit heel graag winnen. De producten gaan naar mijn eigen zus. Maar vooral ook mijn lieve schoonzusje uit malawi, een power vrouw die alles kan gebruiken

Jacky februari 25, 2019 at 6:57 pm

🍀👍🏻

Dewi februari 25, 2019 at 6:45 pm

Ik hoop deze box te winnen omdat ik onbekend ben met sommige producten in de box en ik zou graag kennis mee willen maken om de producten uit te proberen voor mij en mijn kleine meid. May the best win! En ik gun iedere mama deze verwenbox.

Jacky februari 25, 2019 at 6:58 pm

Leuk dat je meedoet!

Inge februari 25, 2019 at 6:46 pm

Jaaaaa! Die zou ik zooo graag willen winnen! Ik wil echt graag gezonder gaan leven, ook voor ons meisje. Dit kan echt het laatste zetje zijn om dit vol te kunnen houden! Ben heel erg benieuwd! 😍

Jacky februari 25, 2019 at 6:58 pm

Duimen maar!!

Sanne februari 25, 2019 at 6:47 pm

Wow wat een mooie winactie. Daar zouden mijn 4 maanden oude dochtertje Flore en ik heel erg blij van worden.

Jacky februari 25, 2019 at 6:58 pm

Duimen 🍀🍀

Roxanne Riekwel februari 25, 2019 at 6:47 pm

Ik zou super graag willen winnen! Mijn dochter (4 maanden) gaat beginnen met de eerste hapjes dus hij zou super terecht komen hier.

Jacky februari 25, 2019 at 6:59 pm

Leuk dat je meedoet!

Marita de Boer februari 25, 2019 at 6:47 pm

Wauw! Dit zou leuk zijn voor mijn zoontje Senn (8 maanden) en mijn nieuwe nichtje van 4 weken!

Jacky februari 25, 2019 at 6:59 pm

👍🏻🍀

Stephanie februari 25, 2019 at 6:48 pm

Jaaaa onwijs leuk! Vooral om wat nieuwe dingen te ontdekken nog voor mijn ukkie hapjes gaat krijgen! En zelf ook belangrijk: weet een goede stap in de richting om gezonder te gaan leven!

Jacky februari 25, 2019 at 6:59 pm

👍🏻👍🏻

Joyce van Meeuwen februari 25, 2019 at 6:50 pm

Wow wow wow wat een super prijs! Ik doe heel graag mee ook voor de kleine ziba! Helaas in de woning en weinig te besteden dus dit zou een grandioze verwennerij zijn!

Jacky februari 25, 2019 at 7:00 pm

🍀🍀

Ines februari 25, 2019 at 6:51 pm

Super tof! Dit zou heel erg leuk zijn voor mijn kleine meisje en mezelf!

Jacky februari 25, 2019 at 7:00 pm

Duimen maar!!

Conchita februari 25, 2019 at 6:55 pm

Wauw, wat een prachtig pakket. Ik doe heel graag mee.. Nu zwanger van ons 2e kindje en er zitten ook veel producten in waar mijn zoontje ook nog wat aan heeft.. En het sportabbo is gelijk een stok achter de deur om na deze zwangerschap echt back on track te gaan!! Ik duim dat ik dit pakket mag winnen..

Jacky februari 25, 2019 at 7:00 pm

Duimen!!

Mandy februari 25, 2019 at 6:57 pm

Heel graag wil ik dit pakket winnen om mijn nichtje, de nu nog kleine in de buik en haar dochter te verwennen als ze eindelijk vanuit Helsinki weer even hier zijn!

Jacky februari 25, 2019 at 7:01 pm

Leuk dat je meedoet 💕

Joyce van meeuwen februari 25, 2019 at 6:57 pm

Wow wow wow wat een gave prijs zeg ik doe mee duim voor mij en de kleine ziba !! Helaas in de wajong en niet veel.ye besteden dus dit zou super zijn!!!

Jacky februari 25, 2019 at 7:01 pm

🍀🍀

Laura februari 25, 2019 at 7:02 pm

Leuke actie! Ik doe mee! Lenn is gek op die hapjes en dat sporten lijkt mama ook wel wat! ☺️

Jacky februari 25, 2019 at 7:05 pm

🍀🍀

Willeke linneman februari 25, 2019 at 7:09 pm

Wauw echt heel tof! Ik doe graag mee voor baby Jack! Supersuperleuk!

Jacky februari 25, 2019 at 7:20 pm

Leuk dat je meedoet

Stephanie v Ballegooijen februari 25, 2019 at 7:13 pm

OMG wat een winactie. Waarom ik wil winnen? Ik ben mama van een mooi meisje. Need to say more?! 🤗

Jacky februari 25, 2019 at 7:21 pm

🍀🍀

Daniëlle februari 25, 2019 at 7:14 pm

Wat een leuke actie! Ik doe graag mee voor mezelf en ons zoontje van 7mnd. Hij kan lekker verwend worden met alle hapjes en ik word ook verwend. Fijne combi!

Jacky februari 25, 2019 at 7:21 pm

Duimen!!

Maaike februari 25, 2019 at 7:16 pm

Ik zou deze box super graag willen winnen. Ik heb 6 maanden geleden een keizersnede gehad en nog steeds mijn oude figuurtje niet terug. Ik ben trots op hoe ik eruit zie en nog trotser dat ik onze kleine meid heb mogen dragen maar helaas heeft de zwangerschap en keizersnede mij niet veel goeds gedaan.. ik ben bezig om weer wat strakker te worden maar het blijft lastig. Voor onze kleine meid zou ik het geweldig vinden, omdat ze volgende week 6 maanden is en dus steeds meer vast voedsel mag hebben. Hoe kan ik dat nou beter testen dan met deze super gave box!? De box zal hier met super veel enthousiastme worden gebruikt, door zowel onze kleine meid Lot als door mij!!

Jacky februari 25, 2019 at 7:22 pm

Leuk dat je meedoet!

Mamavanmiloufeline_ februari 25, 2019 at 7:17 pm

Dit zou ik heel graag willen winnen voor mezelf en mijn meisje💛. Al een moeilijk jaar achter de rug met operaties en complicaties. Nu sinds bijna 2 maanden gaat het weer goed en gun ik mijn meisje het aller beste!

Jacky februari 25, 2019 at 7:22 pm

Wat fijn dat het weer goed gaat. Leuk dat je meedoet 💕

Cynthia februari 25, 2019 at 7:18 pm

Ik heb geen speciale reden waarom ik wil winnen. Ik heb een dochtertje van bijna 4 maanden en mij lijkt het leuk om de producten uit te testen .. of door micah 🙂

Jacky februari 25, 2019 at 7:22 pm

💕🍀

Linda februari 25, 2019 at 7:25 pm

Oh heel graag voor Finn! Het lijken mij ontzettend toffe producten om uit te proberen! 🙂

Jacky februari 25, 2019 at 7:27 pm

🍀🍀

Marlies februari 25, 2019 at 7:32 pm

Ja ja ja ja! 😍😍 Wat een gave actie!
Wat zou het super vet zijn om dit te winnen voor mij en mijn meisje! Zo blijft zij leren hoe lekker gezonde/verantwoorde producten proeven én voelen!

Jacky februari 25, 2019 at 7:36 pm

Leuk dat je meedoet!

Carolien De Bondt februari 25, 2019 at 7:34 pm

Wauw, super toffe actie! Ik zou het cadeau geven aan mijn schoonzusje Liesbeth, die in april voor de eerste keer mama wordt 😍!

Jacky februari 25, 2019 at 7:37 pm

Wat lief van je!

Groen Stekje februari 25, 2019 at 7:34 pm

Heel gaaf! Ik doe heel graag mee:)

Jacky februari 25, 2019 at 7:37 pm

Leuk !!

Klaartje februari 25, 2019 at 7:36 pm

Hihi waarom ik dit wil winnen? Om alles!
Zo benieuwd naar de merken, ideeen, spulletjes en cadeautjes voor kind en jezelf zijn altijd heerlijk, zeker als het ook nog eens healthy en verantwoord is, dat staat bij ons op nummer 1.
Hele leuke win actie weer…!👍🏼

Jacky februari 25, 2019 at 7:37 pm

Leuk!! 💕

Michelle februari 25, 2019 at 7:36 pm

Ik zou dit graag willen winnen voor mijn 4.5 maand oude prinsesje en mijzelf om weer lekker gezond bezig te zijn na dr bevalling 😍💓

Jacky februari 25, 2019 at 7:38 pm

Leuk dat je meedoet 🍀

Mandy Meijvogel-Kralt februari 25, 2019 at 7:37 pm

Ow, deze zou ik heel graag willen winnen voor mijn dochtertje (en natuurlijk voor mama hihi) waarom? Ik vind het enorm belangrijk dat mijn dochtertje een goede start in het leven krijgt. Het geven van biologische, onbewerkte voedingsmiddelen is hiervan een groot onderdeel. Ook vind ik het belangrijk duurzame producten te gebruiken en let op bijv. verzorgingsproducten zonder parabenen en dergelijke. Ondanks dat ik het heerlijk vind om voor mijn meisje in de keuken te staan, zou deze box mama wat meer momentjes rust geven en wat meer me-time hihi, is toch pittig om alles zelf te willen doen icm onregelmatige baan. Fingers crossed!

Jacky februari 25, 2019 at 7:38 pm

💕🍀

Maaike februari 25, 2019 at 7:42 pm

Jaa, wat een gave actie! Ik doe graag mee. Na de zwangerschap toe aan een healty levensstijl om zo weer wat kilo’s kwijt te raken. Een aantal spulletjes kunnen daar zeker bij helpen. Verder zitten er ook nog eens leuke en praktische spulletjes bij voor onze baby!

Jacky februari 25, 2019 at 7:56 pm

🍀🍀

Quinty februari 25, 2019 at 7:44 pm

Ik doe heel graag mee aan deze winactie zodat ik al deze producten kan gaan uitproberen samen met mijn kleine man 🥰

Jacky februari 25, 2019 at 7:56 pm

Leuk!

Natalie Visser februari 25, 2019 at 7:49 pm

Wat een super mooie winactie!! Natuurlijk doe ik ook mee, als mama van een peuter en straks als mama van peuter én baby 😊 Dan kan ik wel wat verwennerij voor ons gebruiken, haha. En gezonde producten zijn altijd fijn. 🍀🍀🍀❤

Jacky februari 25, 2019 at 7:56 pm

Leuk dat je meedoet ❤️

Kim februari 25, 2019 at 7:56 pm

Zoo leuk al die berichten van jou! En dit is een super actie! Ik zou het leuk vinden om mijn kleine meisje van 5 maand met deze mooie producten te verwennen!

Jacky februari 25, 2019 at 7:57 pm

❤️❤️

Wera februari 25, 2019 at 7:58 pm

Wauw wat een mooi pakket! Ik zou hier super blij van worden want ik ben zwanger van mijn 1e kindje! 😍🍀

Jacky februari 25, 2019 at 8:09 pm

Wat super leuk ❤️

Anne februari 25, 2019 at 8:12 pm

Wow wat een mooi pakket. Dit zou ik graag winnen voor onze dochter die vanochtend met de 20 weken echo een 10+ kreeg omdat alles er zo mooi uitzag!

Jacky februari 25, 2019 at 8:18 pm

Wat fijn!! 💕

Linda februari 25, 2019 at 8:23 pm

Wat een te gek en groot pakket! Ik doe mee voor mijn zwangere zusje zodat zij met haar toekomstige kleine meid hiervan kan gaan genieten!

Jacky februari 25, 2019 at 8:25 pm

Wat lief!

Willemijn februari 25, 2019 at 8:26 pm

Jaa wil ik heel graag winnen! Ik ben zwanger en heb bij mn vorige zwangerschappen en bij de verzorging van mn dochters altijd goed opgelet wat ik (voor hun) gebruikte en gelet op goede voeding. Dat wil ik nu uiteraard ook weer doen. Dit pakket is dus top!

Jacky februari 25, 2019 at 8:52 pm

🍀🍀

Nicolet februari 25, 2019 at 8:26 pm

Wat een gaaf pakket! Mijn dochtertje en ik zouden hier heel blij mee zijn!

Jacky februari 25, 2019 at 8:52 pm

💕

Lisa februari 25, 2019 at 8:27 pm

Ik zou heel graag willen winnen voor m’n dochter en de buikbaby die we over niet al te lange tijd verwachten. Want van dit toffe pakket worden we alledrie blij!

Jacky februari 25, 2019 at 8:52 pm

💕🍀

Lotte februari 25, 2019 at 8:29 pm

Wat een gave winactie! Ik doe heel graag mee voor mijn zusje die ruim een week geleden bevallen is van mijn prachtige nichtje, 11 weken te vroeg. Twee stappen vooruit, één terug. Maar wat is ze een klein strijdertje. Supertrots op haar, m’n zusje en haar man. Dat wil ik ze graag laten weten met dit geweldige cadeau.

Jacky februari 25, 2019 at 8:53 pm

Jeetje wat heftig voor jullie❤️

Jasmine van bever februari 25, 2019 at 8:34 pm

Hey! Wat een leuke actie. Heel leuk initiatief om de prijs te delen. Hoe meer winnende zielen hoe meer vreugd:-)
Of ik graag zou winnen? -natuurlijk!- ja duh, net als zovelen:-)
Maar waarom net…
Omdat ik eerlijk moet toegeven dat het leven als nieuwe mama, ondertussen nog jezelf blijven, een vriendin blijven, een vrouw, werken en daarbij hopelijk nog een goed humeur en proper huis niet altijd een makkelijke combo is 😅 misschien zitten er wel enkele leuke dingen
Bij die kunnen bijdragen om deze combo nog vlotter te laten lopen:-)
En zeg nu eerlijk… wie houdt er niet van pakjes? 🙈🙉🙊😇 🍀

Jacky februari 25, 2019 at 8:53 pm

Heel herkenbaar 😅

Janna februari 25, 2019 at 8:37 pm

Leuk! Noet alleen voor.mezelf en mijn mooie meisje! Maar ook wat ik eventueel door kan geven aan mijn 2 zwangere zusjes! Zo kunnen we met zijn allen de nieuwe producten leren kennen, en genieten met elkaar!

Jacky februari 25, 2019 at 8:53 pm

💕💕

Janna februari 25, 2019 at 8:37 pm

Leuk! Niet alleen voor mezelf en mijn mooie meisje! Maar ook wat ik eventueel door kan geven aan mijn 2 zwangere zusjes! Zo kunnen we met zijn allen de nieuwe producten leren kennen, en genieten met elkaar!

Sandy februari 25, 2019 at 8:41 pm

Wat een super toffe actie! In juli verwachten mijn vriend en ik ons eerste kindje. Een jongetje 💙 We kunnen niet wachten en kijken er ontzettend naar uit. Deze box zou ons helpen een goede start te maken❤️🤗

Jacky februari 25, 2019 at 8:54 pm

Wat super leuk 💙

Willeke februari 25, 2019 at 8:48 pm

Ja super graag doe ik mee als mama van Jipp!

Jacky februari 25, 2019 at 8:54 pm

🍀🍀

Femke februari 25, 2019 at 8:48 pm

Wat een leuk pakket!! Ik doe graag mee☺️ In juni wordt ons meisje geboren en met zo’n pakket kan het met de gezondheid vast alleen maar goed gaan💕

Jacky februari 25, 2019 at 8:54 pm

💕💕

Astrid februari 25, 2019 at 8:54 pm

WoW Jacky! Mooie box.. ik doe heel graag mee, heb een zoontje van 4 maanden nu en zoals ook mijn eerste kindje houden ze helemaaaaaaaaal niet van de fles!! Dus zowel voor mama als kind was het doorkomen, ze groeien immers van de fles.. en nu we zo een 2 weken begonnen zijn met hapjes, is het feest hier in huis! Lachen, boos worden als het op is en niks delen met grote broer meer :-)! Eten is weer een feestje en met die box hangen we de slingers erbij op..

Jacky februari 25, 2019 at 8:55 pm

Wat fijn dan dat hij nu hapjes mag!!

Tamara Pieterse februari 25, 2019 at 8:55 pm

Jij hebt echt alleen maar gave winacties, maar deze is wel heel tof! Ik doe graag mee! Jolie en ik zijn fan van de meeste van de merken/producten en ze mag bijna hapjes gaan eten dus veel van jou producten zouden dan echt TOP zijn! 😃

Jacky februari 25, 2019 at 8:56 pm

😘😘

Jorien februari 25, 2019 at 9:02 pm

Ohhh heel gaaf dit!! Ik doe heel graag mee 👌😍

Jacky februari 25, 2019 at 9:07 pm

👍🏻🍀

Melissa februari 25, 2019 at 9:06 pm

Gaaf pakket!! Super leuk voor mn dochtertje (5maand) en mezelf!!😍

Jacky februari 25, 2019 at 9:07 pm

Leuk dat je meedoet!

Mariska februari 25, 2019 at 9:26 pm

Ohhh wat een onwijs gave actie. Mijn kleine boefje vindt Ella’s kitchen helemaal het einde. Hij heeft een gevoelig huidje, welke alleen op Naif producten niet reageert.

Jacky februari 25, 2019 at 9:32 pm

🍀🍀

Marijke februari 25, 2019 at 9:42 pm

Graag zou ik deze voor mijn schoonzus willen winnen. Na een aantal miskramen en ook dit x weer bleek ze toch zwanger te zijn na het verliezen van 1 van tweeling. 🍀

En die ander zou ik graag voor mn andere schoonzus wille voor hun eerste kleintje!🤗

Jacky februari 25, 2019 at 9:49 pm

Wat erg zeg! Leuk dat je meedoet 😘 de andere winactie komt volgende week online

Anita februari 25, 2019 at 9:51 pm

Te gek!! Ik zou heel graag winnen! Onze zoon is net twee weken oud dus veel van de producten kunnen we gebruiken en ik persoonlijk kan het sport abonnement goed gebruiken 😅
Echt een gave winactie!!

Jacky februari 25, 2019 at 10:04 pm

Leuk!

Anita februari 25, 2019 at 9:53 pm

Te gek!! Ik zou heel graag winnen! Onze zoon is net twee weken oud dus veel van de producten kunnen we gebruiken en ik persoonlijk kan het sport abonnement goed gebruiken…
Echt een gave winactie!!

Niki februari 25, 2019 at 10:15 pm

Ik wil hem heel graag winnen voor mijn dochtertje v 1. Al vanaf vorige week koorts en een kuur.. de box zou een mooie aanvulling zijn op haar vitaminetjes en herstel, komt als geroepen!

Jacky februari 26, 2019 at 5:57 am

Beterschap! 😘

Aline Bouma februari 26, 2019 at 5:21 am

Wat een superleuke actie met geweldig bruikbare en eerlijke producten! Ik doe heel graag mee voor mijn vriendin die net mama geworden is, ze kan dit wel gebruiken om de ontzwangeringsperiode door te komen!

Jacky februari 26, 2019 at 5:58 am

Wat lief! 🍀

Soesie februari 26, 2019 at 6:33 am

Ja! Wat een leuke actie. Fijn voor onze mannen van 1 en 3 en fijn voor deze mama om weer eens te bewegen met die dikke billen 😉

Jacky februari 26, 2019 at 7:23 am

😁🍀

Soesie februari 26, 2019 at 6:36 am

Wat een leuke actie! Leuk voor onze mannen van 1 en 3. Verliefd op de geur van Naif! En goed voor mama om te bewegen met haar dikke billen 😉

Kristel brouwers dijkhuizen februari 26, 2019 at 6:46 am

Ik ben hier nog vrij onbekend mee dus dat word tijd dat dat veranderd. Super leuke giveaway en ik maak graag kans voor mij en de Kids. Heerlijk zo’n pakket denk ik. Dus een poging meer dan waard. Xoxo

Jacky februari 26, 2019 at 7:23 am

💕🍀

Jeanine februari 26, 2019 at 7:06 am

Oh wat een gave box. Die zou ik wel willen winnen. Leuk om nieuwe fijne merkjes te proberen. Heb nu lekker verlof dus bijna tijd om ons wondertje te ontmoeten.

Jacky februari 26, 2019 at 7:24 am

🍀🍀

Krista februari 26, 2019 at 7:27 am

Wat super leuk! Ik zou dit heel graag willen winnen voor ons kleintje op komst!

Jacky februari 26, 2019 at 1:07 pm

Leuk!

Aide februari 26, 2019 at 8:39 am

Dit is echt een fantastische nuttige box. Eindelijk spullentjes die ik ook echt wil uitproberen. Ben ook zo benieuwd naar die knijfzakjes die je zelf kan vullen en de Naïf producten. Doe heel graag mee en tag meteen wat vriendinnen op IG

Jacky februari 26, 2019 at 1:08 pm

💕

Caily februari 26, 2019 at 9:01 am

Wie wil dit nou niet winnen! Lets give iT a try! Waarom omdat ik de producten die erin zitten allemaal geweldig vind en ik wel eens iets voor mijzelf mag hebben/winnen! 💕

Jacky februari 26, 2019 at 1:08 pm

🍀💕

W Wolff februari 26, 2019 at 9:20 am

Super leuke winactie. Ik hoop eind maart weer opnieuw moeder te worden, en het lijkt mij super leuk om zo’n leuk pakket te winnen. Ik hou van nieuwe producten uitproberen.

Jacky februari 26, 2019 at 1:08 pm

Wat leuk!

Raf Yspeert februari 26, 2019 at 9:54 am

Leuk!! Met een tweeling van 3,5 jaar en een baby van 4 maanden ben ik altijd op zoek naar gezonde en lekkere producten. Wij doen graag mee om kennis te maken met nieuwe dingen die precies in ons straatje vallen. Keep up the good work. Liefs van ons alle vier

Jacky februari 26, 2019 at 1:08 pm

💕💕

nandi jager februari 26, 2019 at 10:52 am

Ja doe graag mee! Zou super leuk zijn!!

Jacky februari 26, 2019 at 1:09 pm

Leuk dat je meedoet!

Wendy van Zetten februari 26, 2019 at 11:11 am

😍😍Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij wordt ik zeker heel blij zou heel graag deze heerlijke box voor mijn schoonzus die net in verwachting is willen winnen wie wil dat nou niet 🙂 #Pureverwennerij van deze verwennerij wordt ze nadat ze eindelijk na 4 jaar proberen zwanger is zeker mega blij wil 💞 Nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik deze fijne prijs zou mogen winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen en kan de extra verrassing beginnen🍀💕🍀#FingersCrossed

Jacky februari 26, 2019 at 1:12 pm

💕💕🍀

Che februari 26, 2019 at 11:52 am

Vind dit een geweldige actie. Ik doe simpel weg mee omdat ik sinds de bevalling helemaal niet meer voor mezelf wat heb gedaan en alleen maar stress heb door best wat persoonlijke problemen met de gemeente. Ik doe alles voor mijn kleine hoe ik het maar kan en leef dag tot dag.

Jacky februari 26, 2019 at 1:13 pm

❤️❤️

Johanna februari 26, 2019 at 12:15 pm

Waarom ik wil meedoen?
Omdat eerlijk waar de producten die er in zitten fantastisch zijn, mijn zoon bijt zich kapot op de giraf van Sophie de Giraf, hij is gek op Ella’s kitchen 😋 , naïf is zalig, …
Dusja, zo een pakket winnen zou leuk zijn 😁

Jacky februari 26, 2019 at 1:13 pm

🍀🍀

Sophie februari 26, 2019 at 12:47 pm

Super gave actie! Ons mannetje is in januari geboren en onze dochter wordt bijna 3. Genoeg leuke dingen in de box voor allebei zo te zien! Gezond eten voor hen is een goede stok achter de deur om zelf ook weer fanatiek aan de slag te gaan 💪 Wordt wel weer tijd met de lente die er aan zit te komen haha. Ben benieuwd!!

Jacky februari 26, 2019 at 1:13 pm

🍀🍀

Shadee februari 26, 2019 at 12:53 pm

Ah toff pakket. This new mommy is nog zoekende naar de juiste healthy spulletjes voor ons meisje. Zo’n pakket zou de juiste kennismaking zijn! Xx

Jacky februari 26, 2019 at 1:14 pm

❤️🍀

Daniëlle IJzerman februari 26, 2019 at 1:24 pm

Nu ik zwanger ben en met deze super leuke prijsvragen mee kan doen, zou het zó leuk zijn om ook een keer te winnen. Fingers crossed dus!

Jacky februari 26, 2019 at 1:35 pm

👍🏻🍀

Susanne februari 26, 2019 at 1:34 pm

Wat een super leuke winactie! Ik zou heeel graag mee willen doen om te kunnen winnen! Na de bevalling druk bezig met gezond eten en afvallen, wil graag onze dochter zo gezond mogelijk en bewust van eten opvoeden. Heb zelf al vanaf jonge leeftijd problemen met gewicht en eten en wil dat zij niet hoeft mee te maken, vandaar dat ik dit pakket graag wilt winnen! By the way, je hebt er meteen een volger bij!

Jacky februari 26, 2019 at 1:36 pm

Leuk dat je meedoet en me volgt ❤️

Britt Schipper februari 26, 2019 at 4:03 pm

Heel leuk! Ik ben heel nieuwschierig naar al deze producten omdat mijn kleine meid binnenkort haar eerste hapjes gaat meemaken, maar natuurlijk is het ook gewoon verwennerij om dit te winnen! ✨ xBritt & Bella
@brittbellajore

Jacky februari 26, 2019 at 5:42 pm

🍀👍🏻

Linda van de Beek februari 26, 2019 at 6:22 pm

Jaaa! Ik doe graag mee! Mijn dochtertje Valerie en jouw dochtertje Evy schelen elkaar maar 1 dag, allemaal producten die ik goed kan gebruiken dus! Sluit perfect aan!

Jacky februari 26, 2019 at 6:35 pm

Zo toevallig! Leuk dat je meedoet

Linda van de Beek Timmer februari 26, 2019 at 6:23 pm

Jaaa! Ik doe graag mee! Mijn dochtertje Valerie en jouw dochtertje Evy schelen elkaar maar 1 dag, allemaal producten die ik goed kan gebruiken dus! Sluit perfect aan!

Linda van de Beek februari 26, 2019 at 6:30 pm

Jaaaa wil ik heel graag winnen! Allemaal producten die we goed kunnen gebruiken! Evy en Valerie schelen elkaar 1 dag, dus we zitten in dezelfde fase. Genieten! Helemaal met al dit moois!

Jaleesa februari 26, 2019 at 7:50 pm

Deze wil ik heel graag winnen. Net een dochtertje van 6 weken en moet fit zijn tegen juni voor de trouw ❤️

Jacky februari 26, 2019 at 8:06 pm

🍀duimen maar!

Jaleesa februari 26, 2019 at 7:52 pm

Deze zou ik graag winnen voor onze tweede dochter die nu 6 weken oud is en voor mezelf omdat ik fit moet zijn in juni voor onze trouw #trouwenmeteenbaby

Nienke februari 26, 2019 at 7:53 pm

Omdat mijn lieve broer en schoonzus voor de tweede keer zwanger zijn, en dit keer echt papa en mama gaan worden van een wondertje ❤️ ik gun ze deze mooie box zo

Jacky februari 26, 2019 at 8:07 pm

Lief!!

Ingrid februari 26, 2019 at 8:02 pm

Wat een gave winactie!! Daar maak ik heel erg graag kans op voor mijn zoontje Lenn van 5 maanden. We hebben een pittige start gehad en het nog steeds niet makkelijk met elkaar. Dit zou een leuk cadeautje zijn voor ons samen! Ik duim voor ons!!

Ingrid februari 26, 2019 at 8:02 pm

Wat een gave winactie!! Daar maak ik heel erg graag kans op voor mijn zoontje Lenn van 5 maanden. We hebben een pittige start gehad en het nog steeds niet makkelijk met elkaar. Dit zou een leuk cadeautje zijn voor ons samen! Ik duim voor ons!!

Jacky februari 26, 2019 at 8:07 pm

🍀💕

Jeanine februari 26, 2019 at 8:04 pm

Wauw, wat een reacties al. Maar wie niet waagt wie niet wint, zeggen ze toch altijd. Natuurlijk doe ik ook graag mee, met het idee dat er toch nog wat extra kilo’tjes af moeten hier en daar. Daarom zit ik nu dus ook nog netjes om 9 uur ’s avonds fruit te eten. Nu duimen maar op zo’n leuke box! Liefs, Jeanine

Jacky februari 26, 2019 at 8:08 pm

Duimen!! 🍀

Merit februari 26, 2019 at 8:21 pm

Ik zou heel graag winnen voor mijn twee jongens. Doordat ze met zijn 2e zijn gaan we toch vaker voor de goedkopere oplossingen en graag zou ik ze ook eens andere merken aanbieden. En van sophie de giraf zijn de beide groot fan!

Jacky februari 26, 2019 at 8:31 pm

Leuk dat je meedoet!

Nicolien februari 26, 2019 at 9:14 pm

Woooow wat een geweldige actie! En wat een mooie producten!! Ik gun het ons dochtertje heel erg. Zij heeft een syndroom en ben super trots op haar❤️ We gaan heeeeel erg duimen🤞🏻🤞🏻😍

Jacky februari 26, 2019 at 9:15 pm

❤️❤️

Eline februari 26, 2019 at 9:50 pm

Mijn zus is zwanger van haar eerste dochter, dus ik word voor het eerst tante! Ze is ook erg bezig met hoe zij haar dochter gezond kan opvoeden en daarom zou ik het leuk vinden om dit pakket voor haar te winnen.

Jacky februari 27, 2019 at 8:17 am

Leuk dat je meedoet 💕

Sandra februari 27, 2019 at 6:40 pm

Oh dit zou ik super graag willen winnen! Ik ben sinds wij Aiden hebben zoveel bewuster van gezonde, eerlijke en biologische producten!♡

Jacky februari 27, 2019 at 6:57 pm

💕🍀

Sanne februari 27, 2019 at 8:07 pm

Jaaaa! Dat wil ik heel graag winnen voor onze Mika en mij, om zo voor ons beide te beginnen met een gezonde start! 😀

Jacky februari 27, 2019 at 8:20 pm

👍🏻🍀

Myriam februari 28, 2019 at 8:20 am

Ahhh hoe leuk zou deze box zijn om te delen met mijn beste vriendin die een paar weken na mij is uitgerekend, onder het mom van ‘liefde is het enige wat zich vermenigvuldigd als je het deelt’ <3

Jacky februari 28, 2019 at 8:22 am

Wat bijzonder ❤️

chantal en Linn februari 28, 2019 at 8:14 pm

wat een prachtig pakket!❤ ik zou heeeeeeel graag willen winnen voor ons lieve meisje linn die zou er erg blij mee zijn❤😍

Jacky februari 28, 2019 at 8:41 pm

❤️❤️

Suzanne maart 2, 2019 at 2:49 pm

Wat een ontzettend mooie box! Dit zou echt heel erg leuk zijn voor mijn vriendinnetje kaylee die haar eerste kindje verwacht. Met zulke mooie producten worden mama en kind super verwend natuurlijk! Zou een top kraamkadootje zijn💕

Jacky maart 2, 2019 at 3:00 pm

🍀🍀

Imen maart 2, 2019 at 7:44 pm

Jaaaa heel graag! Omdat mijn man een eigen bedrijf heeft en heel weinig thuis is. Ik kan wel wat feel good producten gebruiken.

Jacky maart 2, 2019 at 7:52 pm

👍🏻🍀

Anouk Verhoeven maart 2, 2019 at 8:39 pm

Jaaa, ik wil super graag meedoen en dan vooral om weer te gaan sporten. Ik sport al bijna 1,5 jaar niet meer vanwege zwangerschap (bekkenklachten) en een te druk werkschema, maar nu het weer wat rustiger is, zou ik graag weer willen beginnen en de laatste zwangerschapskilo’s kwijt willen raken 😊🤞🏻 Groetjes Anouk

Jacky maart 2, 2019 at 8:40 pm

Duimen maar!!

Naomi maart 3, 2019 at 8:51 am

Ik hoop deze box te winnen omdat ik onbekend ben met sommige producten in de box en ik zou graag kennis mee willen maken om de producten uit te proberen voor mij en mijn kleine meid Nova ❤️. May the best win! En ik gun iedere mama deze verwenbox. 🥰

Jacky maart 3, 2019 at 9:16 am

🍀❤️

Annette maart 3, 2019 at 2:07 pm

Oehh dat zou heel tof zijn! Over een weekje uitgerekend dus zou heel leuk zijn voor ons dochtertje 😍

Jacky maart 3, 2019 at 5:59 pm

Wat spannend!!

Rianne maart 3, 2019 at 6:33 pm

Wat een gave actie! Vandaag de laatste dag kraamzorg gehad en nu last van de welbekende kraamtranen😉. Dus extra leuk om nu zo’n mooi pakket te winnen💕

Jacky maart 3, 2019 at 6:40 pm

Ahw sterkte ermee 💕 en lekker nog genieten natuurlijk

Rianne maart 3, 2019 at 6:34 pm

Wat een super leuke actie! Vandaag de laatste dag kraamzorg gehad en nu last van de welbekende kraamtranen😉. Dus extra leuk om nu zo’n mooi pakket te winnen💕

Janet maart 3, 2019 at 8:53 pm

Ik zou graag willen winnen omdat ik juni uitgerekend ben van onze kleine baby boy💙
Daar na een half jaar gratis sporten zou niet verkeerd zijn😜
En erg leuke spulletjes te gebruiken voor de baby👶
Ik waag een gokje!!

Comments are closed.

Close