Wentelteefjes – een krachtige start

Wentelteefjes

Of je het nu druk hebt of niet, wentelteefjes zijn zo gemaakt. Met deze wentelteefjes zorg je voor een krachtige start van de dag en heb jij voorlopig weer voldoende energie.

Dit recept ontwikkelde ik voor BioToday en vind je ook op hun website, samen met nog veel meer heerlijke recepten.

Wentelteefjes

Wat heb je nodig? (voor 4 wentelteefjes)

  • 200 ml Plantaardige melk
  • 2 el Havermeel
  • 4 Bruine boterhammen
  • 2 el BioToday Cashew-hazelnootpasta
  • 2 el Agavesiroop
  • Vers fruit naar keuze
  • Olie om in te bakken
                  

Hoe maak je ze?

Doe de melk met het meel in een diep bord en meng. Haal de boterhammen door het mengsel en laat een halve minuut intrekken. Verwarm wat olie in een koekenpan en bak de wentelteefjes aan beide kanten goud-bruin. Maak de wentelteefjes af met agavesiroop, de cashew-hazelnootpasta en vers fruit.

Wentelteefjes




Geef een reactie

Your e-mail will not be published. All required Fields are marked

Close