Wentelteefjes is voor mij toch wel HET ideale weekend ontbijtje, of iedere dag van de week, wat maakt het ook uit. Voor de cheat of the week ging ik even iets verder en maakte ik er wentelrolletjes met witte chocolade. Ja echt! Gesmolten witte chocolade dat eruit druipt. Smullen gegarandeerd.

Wat heb je nodig voor 3 wentelrolletjes?
- 1 ei
- Scheutje melk
- 3 boterhammen
- 1/2 reep witte chocolade
- Olijfolie
- Optioneel: fruit naar keuze en poedersuiker
Hoe maak je de wentelrolletjes met witte chocolade?
Snijd de korstjes van de boterhammen en rol de boterhammen plat met een deegroller. Breek een lang stuk witte chocolade af, in de lengte van de boterham en leg deze in het midden. Rol de boterham om de chocolade heen. Vouw de uiteindes ook dicht, anders loopt de chocolade eruit in de pan. Klop het ei in een schaaltje los met wat melk en haal hier de rolletjes doorheen. Verwarm een scheutje olijfolie in de koekenpan. Bak de rolletjes aan alle kanten goudbruin. Maak eventueel af met wat fruit en poedersuiker. Maar zonder dat zijn ze al erg lekker!

