Wentelrolletjes met aardbeienvulling

Wentelrolletjes aarbeienvulling

Deze wentelrolletjes met aardbeienvulling zijn ideaal voor Moederdag. Weer eens wat anders dan de normale wentelteefjes. Dus wie weet krijg jij deze heerlijke wentelrolletjes wel als ontbijtje op Moederdag. Zelf zou ik het in iedergeval heerlijk vinden om zo’n ontbijtje op bed te krijgen van Evy. Ook leuk om samen met je kindje(s) de keuken in te duiken in om samen deze wentelrolletjes te maken. Want niet alleen de mama’s zullen hiervan smullen!

Wentelrolletjes aarbeienvulling

In dit recept heb ik de Blue Band Goede Start kuip gebruikt. Bij aankoop van deze kuip krijg je een gratis sticker kleurplaat, waarmee je jouw eigen kuip kunt ontwerpen voor Moederdag. Super leuk om te doen met jouw kindje(s) tijdens een gezellig Moederdag ontbijt! Daarnaast kun je op de website van Blue Band ook een ‘’normale’’ (dus geen sticker) versie van de kleurplaat downloaden.

De door jouw kids versierde platte kleurplaat kun je uploaden op blueband.nl (Let op: de kleurplaat kan niet worden geüpload als deze al op de kuip zit). Uit alle ontwerpen wordt een winnaar gekozen die echt gedrukt zal worden en in november in de winkel komt te liggen! Super leuk toch?! Doen jullie ook mee? Bekijk dan snel de website van Blue Band en geniet samen van Moederdag!

Wat heb je nodig voor 1 persoon (2 rolletjes)?

  • 2 bruine boterhammen
  • Blue Band Goede Start Kuip
  • 2 el aardbeienjam
  • Handje verse aardbeien in stukjes
  • 1 ei
  • 100 ml melk naar keuze
  • Blue Band vloeibaar om in te bakken

Hoe maak je deze wentelrolletjes met aardbeienvulling?

Snijd de korstjes van de boterhammen. Klop de eieren met de melk los in een diep bord en verwarm alvast de Blue Band vloeibaar in een koekenpan. Smeer de boterhammen in met Blue Band Goede Start en leg in het midden een ‘hoopje’ aardbeienjam. Rol de boterhammen op en haal ze kort door het ei mengsel. Bak de wentelrolletjes aan alle kanten goud-bruin in de koekenpan. Maak af met de verse aardbeien.

Dit is een gesponsorde blogpost
Close