Vitamines van Laveen voor mama’s en kindjes

Laveen

In deze blog konden jullie lezen dat wij hebben besloten om voor een tweede kindje te gaan. Toevallig kreeg ik van Laveen supplementen voor mama’s (to be) en kindjes, net wat we nodig hebben!

Vitamines voor mama’s en kindjes

Als je zwanger wilt worden, wordt aangeraden om in iedergeval foliumzuur en vitamine D te slikken. Voor kindjes t/m 4 jaar wordt aangeraden om extra vitamine D te geven. In beide gevallen relevant voor ons, want ons Evy is 2 jaar en we hebben een wens voor een tweede kindje.

Als je naar de drogist gaat voor supplementen (voor jezelf of je kindje) vind je vaak supplementen met toegevoegde suikers en andere onnatuurlijke stoffen. Het viel me wel op en ik las er regelmatig wat over online. Maar eerlijk gezegd dacht ik zelf dat dit noodzakelijk was, totdat ik kennis maakte met Laveen.

Laveen

De oprichtster van Laveen vroeg zich af waarom haar baby suiker nodig had in de vitaminen.. en zo is Laveen ontstaan. Laveen verkoopt supplementen voor het hele gezin en ze streven zuiverheid na: pure ingrediënten en duurzame verpakkingen. Allemaal helemaal natuurlijk dus!

Zelf gebruik ik nu de ‘Growing Bubz’ een multivitamine voor vrouwen die proberen zwanger te worden, zwanger zijn of borstvoeding geven. Het bevat 28 natuurlijke en bioactieve vitaminen en mineralen, met Folaat (actief foliumzuur). Perfect voor mij dus. Buiten dat het natuurlijk heel goed voelt om vitamine te slikken voor jezelf en je toekomstige kindje, voelt het nog eens extra goed om te weten dat Laveen helemaal puur is én goed voor het milieu.

Voor Evy gebruik ik de ‘Olive Drops Multivitamine (met vitamine D)’. 5 druppels per dag is voldoende en je kunt het op een lepeltje geven. Daar begin ik niet aan met Evy, ze is een moeilijke eter en denkt al snel dat ze vergiftigd wordt ;). Dus wij doen 5 druppeltjes in haar water, wat ze zonder problemen opdrinkt.

Wist je trouwens dat deze vitamine is verkozen tot de beste multivitamine voor peuters naar aanleiding van een onafhankelijke test van de Consumentenbond?

Winactie

Je snapt dus dat ik ontzettend blij ben kennis te mogen maken met Laveen en ik raad het iedereen aan. Daarom heb ik een leuke winactie voor jullie!
In mijn laatste Instagrampost over Laveen kan je zien hoe je kans maakt.

Dit is een gesponsorde blogpost
Close