Op vakantie met baby: DÉ CHECKLIST!

Blij dat je als ouder die ene uitdaging achter de rug hebt, staat de volgende al voor je klaar: op vakantie met baby! Ik heb, samen met mijn lezers, voor jou dé complete checklist samengesteld. Zodat op vakantie gaan met baby minder stress voor je oplevert en je niet meer voor verrassingen komt te staan!

STRESS!

Oké, ik ben altijd best wel een stresskip als het op vakantie gaan aankomt. Want wat als je wat belangrijks vergeet? Je snapt dat de stress nu nog 10x erger is als je met baby op vakantie gaat (lees: voor de eerste keer). Dus nu ben ik een maand van te voren al bezig met een lijstje alsof we op wereldreis gaan. Je kunt maar beter goed voorbereid zijn toch?

Jullie hulp!

Het is voor mij natuurlijk ook de eerste keer. Dus ik heb hulp van de mama’s ingeschakeld! Ik heb van iedereen super veel tips gekregen en daarmee denk ik dat dit lijstje compleet is.

Vind je dat er toch nog iets heel belangrijks ontbreekt? Laat hieronder weten en ik vul het aan!

Dit lijstje is gebaseerd op een vliegvakantie naar de zon en er is vanuit gegaan dat je geen borstvoeding geeft. Maar je kunt hem natuurlijk altijd ietsje aanpassen aan jouw vakantie.

Op vakantie met baby: checklist

op vakantie met baby: checklist6 Comments

Themom.Stephanie mei 11, 2019 at 1:56 pm

Extra setje kleding voor jezelf in handbagage ivm ongelukje van je baby (spugen oid). Fles & speen droogrek en thermosfles.

Jacky mei 11, 2019 at 5:38 pm

Goeie! Dankje

Melissa mei 11, 2019 at 2:09 pm

Net terug van een weekje turkije met onze dochter van 8 maanden. Wat een gesleur met een baby op reis. Maar we hebben het gered.

*Lepeltje (voor de potjes)
*Ipv fruitpotjes knijpfruit (lichter/minder volume)
*Jasje/dikker trainingspak (voor heen/terug reis)
*Dekentje (voor in de avond als je gaat wandelen)
*sudo creme (natte billen van de zwemluier)
*mini zwembadje voor als het grote zwembad niet verwarmd is.

Jacky mei 11, 2019 at 5:50 pm

Dankje voor de tips!! 🙂

Dewi juni 3, 2019 at 7:27 pm

Wij komen net terug van vakantie en wij hadden het inzetstukje van het Ikeastoeltje meegenomen. Met bijna 9 maanden is het inzetstukje fijn om in te zitten en is makkelijk om op te blazen en kun je het overal mee naar toe nemen aangezien heel veel restaurants dat IKEA stoeltje als kinderstoeltje heeft.

Jacky juni 3, 2019 at 8:43 pm

Dat is handig. Bedankt voor de tip!

Comments are closed.

Close