Toast geitenkaas & cranberry

Een lekker ontbijtje of lunch op een koude dag. Of een leuk gerecht voor bij de brunch of diner met kerst. Alles kan! De hartige smaak van geitenkaas, gecombineerd met de zoete cranberry’s maakt deze toast in ieder geval super bijzonder en lekker.

Wat heb je nodig (voor 2x toast)

  • 2 boterhammen
  • 40 gr geitenkaas (honing smaak)
  • 2 handjes diepvries cranberry’s
  • 1 el olijfolie
  • 1 el zoetstof poedervorm

Hoe maak je het?

Verwarm de oven voor op 200 graden. Smeer de boterhammen in met olijfolie en rooster de boterhammen 10 minuten in de voorverwarmde oven. Ontdooi de cranberry’s in een pannetje op middelhoog vuur. Prak de cranberry’s dan tot puree en meng de zoetstof erdoor. Smeer de geitenkaas op de geroosterde botehammen, gevolgd door de cranberry saus. Enjoy!

Per boterham:
Calorieën: 262
Vet: 13,5 gram
Koolhydraten: 28,7 gram
Eiwitten: 7 gram
Vezels: 6,9 gram




Close