Suikervrije bananen crumble + KORTINGSCODE

bananen crumble suikervrij

Wie is er nou niet dol op crumble!? Ik wel in ieder geval! Na de blueberry crumble pie en de chocolade crumble is het nu tijd voor een nieuwe variant: de bananen crumble. Uiteraard weer suikervrij. Net wat gezonder 😉

Deze bananen crumble kan je gerust als ontbijt eten, samen met wat yoghurt of kwark. Jammie!

bananen crumble suikervrij

KoRo

Deze bananen crumble maakte ik met de suikervrije bananenchips van KoRo. Ik ben met KoRo een leuke samenwerking aangegaan. KoRo is gestart in Berlijn en is sinds kort ook actief in Nederland. KoRo verkoopt natuurlijke producten zoals superfoods, exoten, noten en gedroogd fruit.

De basisprincipes van KoRo zijn: 
– Korte handelswegen om een eerlijke prijs voor de klanten en de boer te krijgen. Er zijn minder handelsroutes wat ten goede komt van het milieu. 
Faire prijzen, kwaliteit is betaalbaar.
Voordeelverpakkingen, zodat de klanten minder vaak boodschappen hoeven te doen en er bespaard wordt op verpakkingsmateriaal wat het milieu weer ten goede komt.
Hoge kwaliteit, alle producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen.
Transparante communicatie, alles wordt open gecommuniceerd: de handelswegen en productspecificaties tot prijsveranderingen.

Korting!

Wil jij de producten van KoRo ook eens proberen? Dan heb ik een leuke kortingscode voor je: met de code JACKY krijg jij 5% korting op je bestelling! Klik hier om naar de webshop te gaan.

Maar nu over naar het recept van de suikervrije bananen crumble.

Wat heb je nodig (voor 4 personen)?

  • 100 gr volkorenbloem
  • 35 gr ongesmolten kokosolie
  • 25 gr honing
  • 50 gr suikervrije bananenchips van KoRo

Hoe maak je de suikervrije bananen crumble?

Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe de bloem, samen met de ongesmolten kokosolie en honing in een hoge kom. Het is belangrijk dat je dit stevig door elkaar mengt. Het is de bedoeling dat de ongesmolten kokosolie goed mengt met de bloem, zodat je ‘brokjes deeg’ krijgt. Doe dit in een ovenschaaltje en bak de crumble ongeveer 20 minuten totdat deze goud-bruin is geworden. Haal uit de oven en breek de bananenchips in kleine stukjes, meng door de crumble. Eet smakelijk!

Per persoon:
Calorieën: 170
Vet: 11,8 gr
Koolhydraten: 14,3 gr
Eiwitten: 1 gr
Vezels: 1,1 gr

Dit is een gesponsorde blogpost
Close