Ik heb al vaak suikervrij ijs gemaakt, maar dit is serieus de lekkerste ooit. En dat met als basis maar 3 ingrediënten! Als je zegt dat dit ijs is van een ijssalon en bomvol suiker zit geloof je het ook. Dat dit ijs geen geraffineerde suiker bevat en toch heel lekker is, is te danken aan Steviala Sweet & Vanilla stroop.

Wat heb je nodig voor 1 flinke bak suikervrij roomijs
- 40 gr Steviala Sweet & Vanilla
- 397 gr koffiemelk
- 400 ml kokosmelk (1 blikje)
- 10 verse kersen
Hoe maak je het roomijs?
Het maken van dit ijs is heel simpel. Doe alle ingrediënten, behalve de kersen, in de blender of keukenmachine en meng door elkaar. Snijd de kersen in stukjes en meng voorzichtig door het ijs
Giet het mengsel in een schaal en zet minstens 4 uur in de vriezer. Na 4 uur heb je de structuur van softijs. Hou je hier niet van dan kan je het ijs de hele nacht in de vriezer laten staan. Roer tussentijds nog even om en klaar is je heerlijke suikervrije roomijs.


Dit is een gesponsorde blogpost