Suikervrij roomijs. Vanille

Suikervrij roomijs (2)

Ik heb al vaak suikervrij ijs gemaakt, maar dit is serieus de lekkerste ooit. En dat met als basis maar 3 ingrediënten! Als je zegt dat dit ijs is van een ijssalon en bomvol suiker zit geloof je het ook. Dat dit ijs geen geraffineerde suiker bevat en toch heel lekker is, is te danken aan Steviala Sweet & Vanilla stroop.

Suikervrij roomijs

Wat heb je nodig voor 1 flinke bak suikervrij roomijs

Hoe maak je het roomijs?

Het maken van dit ijs is heel simpel. Doe alle ingrediënten, behalve de kersen, in de blender of keukenmachine en meng door elkaar. Snijd de kersen in stukjes en meng voorzichtig door het ijs

Giet het mengsel in een schaal en zet minstens 4 uur in de vriezer. Na 4 uur heb je de structuur van softijs. Hou je hier niet van dan kan je het ijs de hele nacht in de vriezer laten staan. Roer tussentijds nog even om en klaar is je heerlijke suikervrije roomijs.

Suikervrij roomijs

Dit is een gesponsorde blogpost




Close