Raw bounty pie

Kokos, chocolade, bounty’s, allemaal heerlijk! Gelukkig hoef je nu geen ongezonde bounty’s meer te eten.. een verantwoorde bounty, maar dan een HELE taart, die je niet hoeft te bakken. Meer hoef ik niet te zeggen denk ik!

Wat heb je nodig?

  • 400 gr ongezouten cashewnoten
  • 200 gr dadels
  • 180 gr havermout
  • 85 gr gesmolten kokosolie
  • 2 el cacaopoeder
  • 300 ml kokosmelk
  • 90 gr kokosrasp
  • 4 el honing
  • 3 el zoetstof (poeder)
  • Blender of keukenmachine
  • Taartvorm (18 cm) met bakpapier

Hoe maak je het?

Week de cashewnoten 5 minuten in kokend water zodat deze zacht worden. Doe ondertussen de dadels, 50 gr kokosolie, havermout en cacaopoeder in de blender of keukenmachine en meng tot een poederig mengsel. Druk dit mengsel in de taartvorm, dit is de chocolade laag. Zet dit nu even in de koelkast. Doe de geweekte cashewnoten in de blender of keukenmachine, samen met de kokosmelk, kokosrasp (houd wat apart voor de garnering), 35 gr kokosolie, zoetstof en honing, meng tot een glad mengsel. Giet dit mengsel op de chocoladelaag en zet een nacht in de koelkast. Kan je niet zo lang wachten? Zet dan even in de vriezer. Strooi tot slot nog wat kokosrasp over de taart




3 Comments

Fleur februari 4, 2017 at 8:30 pm

Hi Jacky,

Kan ik ook light kokosmelk gebruiken? Dat heb ik hier namelijk staan! 🙈

Groetjes Fleur

Reply
Jackynobels februari 4, 2017 at 8:31 pm

Jahoor dat kan!

Reply
Jullie 10 favoriete recepten van 2017 december 31, 2017 at 5:28 pm

[…] 3. Raw bounty pie […]

Reply
Geef een reactie

Your e-mail will not be published. All required Fields are marked

Close