Pulled chicken club sandwich

Zoals jullie weten eet ik niet vaak vlees, maar als ik het eet is het pulled chicken. Pulled chicken is super makkelijk om te maken en ik vind het de lekkerste manier om kip te bereiden. Dit keer een pulled chicken club sandwich: simpel, binnen no time op tafel en het ziet er nog leuk uit ook! Ik koos ervoor om de black truffle mayo van Remia te gebruiken in dit recept, deze nieuwe ‘Legendary’ mayonaise geeft dit broodje een bijzondere smaak. Heerlijk!

Klik hier als jij de Legendary mayonaises gratis wilt proeven.

Wat heb je nodig (voor 2 personen)

  • 4 volkoren boterhammen
  • 1/2 avocado
  • Handje rucola
  • 120 gr kipfilet
  • 6 cherry tomaatjes
  • 2 plakjes bacon
  • Peper en zout naar smaak
  • 1 el olijfolie om in te bakken
  • 1 el ketjap
  • 1 el honing
  • 2 el black truffle mayo van Remia

Hoe maak je het?

Kook de kipfilet gaar in een steelpannetje met water en bak de bacon gaar in de koekenpan. Haal de kipfilet uit het water en trek deze met twee vorken uit elkaar tot kleine sliertjes. Verwarm wat olijfolie in een koekenpan en voeg hier de kipfilet bij, samen met de ketjap en honing. Warm 5 minuten op en maak op smaak met wat zout en peper. Rooster ondertussen de boterhammen. Schil en ontpit de avocado, prak de avocado fijn en maak op smaak met zout en peper. Smeer de avocado op twee boterhammen, gevolgd door een handje rucola. Snijd de cherrytomaatjes in partjes en leg deze op de rucola. Verdeel de pulled chicken, de bacon en de mayonaise over de twee boterhammen en sluit af met een sneetje brood. Eetsmakelijk!

Per persoon:
Calorieën: 486
Vet: 26,5 gram
Koolhydraten: 43,7 gram
Eiwitten: 20,8 gram
Vezels: 3,4 gram

Dit is een gesponsorde blogpost




Close