Proteïne repen met witte chocolade: NO BAKE

Je wilt niet weten hoe vaak ik goede proteïne repen heb proberen te maken. Of ze waren te droog, of ze vielen zo uit elkaar of ze waren gewoon niet te eten. Eindelijk is het gelukt! Heerlijk zoet, luchtig en stevig. Een makkelijke gezonde snack voor onderweg.

KoRo

Deze proteïne repen met witte chocolade maakte ik met de Proteïne Soja Crispies, Notenmousse en de Biologische Lupinen Proteïne poeder. Ik ben met KoRo een leuke samenwerking aangegaan. KoRo is gestart in Berlijn en is sinds kort ook actief in Nederland. KoRo verkoopt natuurlijke producten zoals superfoods, exoten, noten en gedroogd fruit.

De basisprincipes van KoRo zijn: 
– Korte handelswegen om een eerlijke prijs voor de klanten en de boer te krijgen. Er zijn minder handelsroutes wat ten goede komt van het milieu. 
Faire prijzen, kwaliteit is betaalbaar.
Voordeelverpakkingen, zodat de klanten minder vaak boodschappen hoeven te doen en er bespaard wordt op verpakkingsmateriaal wat het milieu weer ten goede komt.
Hoge kwaliteit, alle producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen.
Transparante communicatie, alles wordt open gecommuniceerd: de handelswegen en productspecificaties tot prijsveranderingen.

Korting!

Wil jij de producten van KoRo ook eens proberen? Dan heb ik een leuke kortingscode voor je: met de code JACKY krijg jij 5% korting op je bestelling! Klik hier om naar de webshop te gaan.

Maar nu over naar het recept van de proteïne repen!

Wat heb je nodig (voor 10 repen)?

Hoe maak je de proteïne repen met witte chocolade?

Bekleed een vierkante schaal met bakpapier. Doe de crispies, eiwitpoeder, notenmousse en honing in een kom en meng stevig door elkaar. Druk het mengsel in de schaal. Smeld de witte chocolade au bain marie of in de magnetron en verdeel over de repen. Breek er eventueel nog wat gedroogde frambozen overheen voor de kleur. Zet het schaaltje nu minstens 2 uur in de koelkast. Daarna kan je er 10 repen uit snijden. Genieten maar!

Per reep (1/10):
Calorieën: 196
Vet: 8 gr
Koolhydraten: 15,3 gr
Eiwitten: 15,6 gr
Vezels: 3,2 gr

Dit is een gesponsorde blogpost
Close