Proteïne kokosballetjes

Voor Ruggengraat maakte ik een filmpje van één van hun heerlijke recepten: de Snickers Eiwitrepen. Hebben jullie die al geprobeerd?! Ik wel en die kan ik de hele dag door wel eten. Daarom vond ik dat er ook zo snel mogelijk een zomerse variant moest komen. Zo zijn deze eiwitrijke kokosballetjes ontstaan.

Wat heb je nodig (voor ongeveer 8 balletjes)?

  • 25 gr kellogs crispies
  • 20 gr whey kokos smaak
  • 15 gr kokosrasp + extra om de balletjes er doorheen te halen
  • 30 gr gesmolten kokosolie
  • 25 gr agave siroop
  • 15 gr havermout

Hoe maak je het?

Doe alle ingrediënten in een kom. Meng goed en zet de kom een half uur in de koelkast (niet langer, anders wordt het mengsel te hard). Kneed vervolgens balletjes van het mengsel. Je moet erg hard kneden, dan lukt het goed. Rol de balletjes door de kokosrasp. Zet de balletjes nog een half uur in de koelkast en klaar zijn ze!

 

Dit is een gesponsorde blogpost




Geef een reactie

Your e-mail will not be published. All required Fields are marked

Close