Pasta met biefstuk en paprika

We horen regelmatig dat we de kleuren van de regenboog moeten eten als het gaat om groente. Dit gerecht is niet alleen een feestje om op te eten, maar ook om naar te kijken! De heerlijke zoete smaak van de paprika is een heerlijke combi met de biefstuk.

Wat heb je nodig (voor 2 personen)?

  • 100 gr ongekookte pasta
  • 2 biefstukken
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 1 groene paprika
  • 1 rode ui
  • 1 tl knoflookpuree
  • 2 el ketjap
  • 1 tl paprikapoeder
  • Peper en zout
  • Bieslook
  • Bakspray

Hoe maak je het?

Bereid de pasta zoals aangegeven op de verpakking en giet af. Snijd de paprika’s en ui in blokjes. Verwarm de ui en de knoflook in een wokpan.

Voeg daarna de paprikablokjes en ketjap hierbij en maak op smaak met zout en peper. Bak de paprika 5 minuten op middelhoog vuur. Ondertussen bak je de biefstukjes gaar in een aparte koekenpan en snijd je deze in blokjes. Doe de pasta in een schaaltje, gevolgd door de paprikablokjes. Leg als laatst de biefstukreepjes op de paprika en maak af met wat peper, zout en bieslook.

Een portie bevat:
Calorieën: 421
Vet: 4,6 gram
Koolhydraten: 50,7 gram
Eiwitten: 37,4 gram
Vezels: 8,2 gram

 




1 Comment

Meer groente eten, hoe doe je dat? februari 23, 2018 at 7:27 pm

[…] bijvoorbeeld deze pasta met biefstuk en paprika, niet alleen een feestje om op te eten, maar ook om naar te […]

Reply
Geef een reactie

Your e-mail will not be published. All required Fields are marked

Close