Pannenkoeken met choco vulling! Suikervrij

Pannenkoeken met choco vulling - suikervrij

De titel zegt al genoeg. Deze pannenkoeken met choco vulling MOET je een keer proberen. Mooi meegenomen, deze pannenkoeken bevatten geen geraffineerde suikers.

Pannenkoeken met choco vulling - suikervrij

Wat heb je nodig voor 2 personen?

De dadel-hazelnoot creme van KoRo is een beter alternatief voor chocoladepasta. Het proeft precies hetzelfde, alleen bevat deze creme maar 3 ingrediënten: hazelnoten, dadels en cacao. Verder dus geen toevoegingen, als suiker, palmolie en zout. Dit is één van mijn favoriete producten van KoRo.

 Wil jij de producten van KoRo ook eens proberen? Dan heb ik een kortingscode voor je: met de code JACKY krijg je een leuke korting op je bestelling!

Hoe maak je de pannenkoeken met choco vulling?

Doe de bloem, melk en het ei in een kom en meng tot een beslag. Verwarm een scheutje olijfolie in een koekenpan en giet een klein beetje beslag in de pan. Laat een halve minuut bakken op hoog vuur. Leg 1 tl dadel-hazelnoot creme in het midden van het beslag en giet hierover nog een beetje beslag. Laat nog een halve minuut bakken en draai het pannenkoekje om. Bak aan beide kanten goud-bruin. Herhaal dit totdat je beslag op is.

Liefs jacky

Dit is een gesponsorde blogpost
Close