Een super schattig paasrecept voor jullie! Deze paaskoekjes kan je best bij het paas ontbijt eten. Je hebt maar 5 ingrediënten nodig om deze paas koekjes te maken en ze zijn binnen een half uurtje klaar!
Wat heb je nodig (voor ongeveer 6 paaskoekjes)?
- 100 gr havermout
- 2 geprakte bananen
- 6 paaseitjes
- 4 blokjes chocolade
Hoe maak je de koekjes?
Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng de havermout met de bananen en vorm ronde koekjes van het deeg. Maak een holletje in het midden van het koekje met een lepel of je vinger. Bak de koekjes 20 minuten totdat deze goudbruin zijn geworden, laat de paaskoekjes goed afkoelen. Smelt de chocolade in de magnetron en vul de holtes met de chocolade. Zet in ieder holletje een paaseitje. Fijne Pasen!
Per koekje:
Calorieën: 155
Vet: 4,6 gram
Koolhydraten: 26 gram
Eiwitten: 2,8 gram
Vezels: 2,2 gram