Ontbijt taartje van amandel

ontbijt taartje amandel

Ontbijten met taart willen we natuurlijk allemaal. Dit amandel ontbijt taartje is daar perfect voor, maak hem de avond van te voren en er staat de volgende dag een heerlijk ontbijt op je te wachten.

Dit recept ontwikkelde ik voor BioToday en vind je ook op hun website, samen met nog veel meer heerlijke recepten.

Wat heb je nodig? (voor 1 taart)

  • 170 BioToday Amandelpasta
  • 2 Eieren
  • 100 gr Magere Kwark
  • 3 el Ahornsiroop
  • 1 el Bakpoeder
  • 1 el Amandelmeel
  • Springvorm: 18 cm of kleiner

Hoe maak je het ontbijt taartje?

Verwarm de oven voor op 160 graden. Doe de amandelpasta, eieren, kwark, ahornsiroop, bakpoeder en amandelmeel in een kom (of keukenmachine) en meng tot een glad beslag. Giet het beslag in een ingevette springvorm en bak het taartje 20-30 minuten in de voorverwarmde oven. Dat was alles!




Geef een antwoord

Your e-mail will not be published. All required Fields are marked

Close