Je kunt mij wakker maken voor een lekkere pannenkoekenstapel. Deze pannenkoeken met noten zijn heerlijk en ook nog eens voedzaam. Zo heb je je dagelijkse portie noten ook weer binnen!
Dit recept ontwikkelde ik voor BioToday en vind je ook op hun website, samen met nog veel meer heerlijke recepten.
Wat heb je nodig (voor 1 persoon)?
- 120 gr Kikkererwten uit blik
- 80 ml Plantaardige melk
- 40 gr Havermeel
- 1 tl Wijnsteenbakpoeder
- 1 el Agavesiroop
- 1 el BioToday Gemengde notenpasta
- Handje gemengde noten
- Olie om in te bakken
Hoe maak je de pannenkoeken?
Giet de kikkererwten af en spoel ze goed af. Doe ze in een kom en voeg de melk, havermeel en wijnsteenbakpoeder erbij. Pureer tot een glad beslag. Verwarm een koekenpan met wat olie en bak op laag vuur kleine ronde pannenkoekjes aan beide kanten goud-bruin. Stapel de pannenkoeken en maak af met wat agavesiroop, de gemende notenpasta en de gemende noten.
