Nutella noten koekjes: SUIKERVRIJ

Voor deze nutella noten koekjes gebruik ik de dadel-hazelnotencreme van KoRo, deze creme komt heel dicht in de buurt van nutella. Deze creme bestaat alleen uit 3 natuurlijke ingrediënten. Verder bestaat dit recept uit 4 ingrediënten en zijn je koekjes binnen 15 minuten klaar. Makkelijker kan niet!

Een aantal ingrediënten die ik gebruikt heb voor dit recept komen bij Koro vandaan. Ik ben met KoRo een samenwerking aangegaan. KoRo verkoopt natuurlijke producten zoals superfoods, exoten, noten en gedroogd fruit.

Wil je de ingrediënten en ander lekkers bestellen met korting? Gebruik dan de code JACKY voor 5% korting op je bestelling bij KoRo.

Wat heb je nodig voor ongeveer 8 koekjes

*met deze chocolate chips worden de koeken heel puur. Hou je daar niet van? Gebruik dan minder chocolate chips, melk chocolade of laat de chocolade weg.

Hoe maak je de nutella noten koekjes

Verwarm de oven voor op 160 graden. Doe alle ingrediënten in een kom en meng goed door elkaar tot een dikke massa. Vorm ca 8 koekjes op een bakplaat met bakpapier en druk ze plat. Zet de koeken 10-15 minuten in de oven. Als je de koeken eruit haalt zijn ze nog zacht. Als je ze goed laat afkoelen worden ze vanzelf knapperig. Eetmakelijk!

Hier vind je meer suikervrij bakken inspiratie.

Dit is een gesponsorde blogpost
Close