Naanbrood jam & geitenkaas

Naanbrood maken is super makkelijk, je maakt het met maar 2 ingredienten, kwark en bloem. Geitenkaas is het lekkerst om te eten met iets zoets. Dit keer de heerlijke combinatie van jam en geitenkaas.

Wat heb je nodig (voor 2 broodjes)?

  • 60 gr magere kwark
  • 75 gr tarwebloem
  • 40 gr geitenkaas
  • 3 el jam naar keuze
  • Handje pompoenpitten
  • Grillpan

Hoe maak je het?

Laat de grillpan heet worden. Doe de magere kwark en bloem in een schaaltje en meng totdat je een bol deeg krijgt. Maak je handen vochtig (want het deeg is erg plakkerig) en maak er een mooi bolletje van. Leg het bolletje in de grillpan en spreid dit met de bolle kant van een lepel uit over de grillpan totdat je een plat stuk brood krijgt. Laat het naanbrood ongeveer 3 minuten aanbakken op hoog vuur, draai hem nu om en bak nog een keer 3 minuten. Beleg het naanbrood met geitenkaas, jam en pompoenpitten.

Per persoon:
Calorieën: 250
Vet: 6,3 gram
Koolhydraten: 30,1 gram
Eiwitten: 9,9 gram
Vezels: 1,6 gram




Close