Marsepeinbonbons KERST

Marsepeinbonbons KERST

Bij KoRo shop ik veel van de ingrediënten die ik gebruik voor mijn recepten. Toen ik weer aan het shoppen was kwam ik suikervrije marsepein tegen. Je snapt dat ik die meteen moest bestellen. Een kerst recept had ik nog niet gemaakt dit jaar, dus zo zijn deze marsepeinbonbons met witte chocolade en ‘candy canes’ ontstaan.

Je maakt ze met maar 3 ingrediënten, daarom zijn de ideaal als snackje op tafel tijdens kerst, of zelfs als nagerecht.

Wil jij de producten van KoRo ook eens proberen? Dan heb ik een leuke kortingscode voor je: met de code JACKY krijg jij 5% korting op je bestelling!

Wat heb je nodig (voor 12 marsepeinbonbons)?

Hoe maak je ze?

De marsepeinbonbons maak je heel gemakkelijk. Hak de zuurstokjes in kleine stukjes/kruimeltjes. Verdeel de suikervrije marsepein in 12 gelijke stukken en haal ze één voor één door de verkruimelde zuurstokjes. De stukjes zuurstok blijven zo gemakkelijk plakken aan de marsepein. Rol de marsepein met de zuurstok stukjes tot 12 gelijke balletjes. Smelt de witte chocolade in de magnetron. Prik de balletjes op een sate prikker en haal de balletjes door de witte chocolade. Leg de bonbons op een bord en zet de bonbons een uurtje in de koelkast totdat de chocolade hard geworden is. Eetsmakelijk!

Neem ook eens een kijkje bij mijn andere kerstreceptjes!

Dit is een gesponsorde blogpost
Close