Magnetron cheesecake met frambozen

Ik vind het heerlijk om ‘s ochtends een mugcake te eten als ontbijt. De mugcake met banaan en havermout ken ik nu wel en ik had zin in een cheesecake uit de magnetron. Eindelijk is het gelukt: de macro’s zijn ideaal, hij is binnen 3 minuten klaar en hij is super lekker!

Wat heb je nodig (voor 1 persoon)?

  • 50 gr magere kwark
  • 70 gr Philadelphia light
  • 1 eiwit
  • 1 el zoetstof (poedervorm)
  • 15 gr tarwebloem
  • Frambozen
  • Snufje zout

Hoe maak je het?

Doe alle ingrediënten in een schaaltje en meng goed door elkaar. Voeg dan de frambozen toe en meng er rustig doorheen. Giet het beslag in een mok of een een-persoons ovenschaaltje. Bak de cheesecake 3 minuten in de magnetron op 900 Watt. Houd de cheesecake de hele tijd in de gaten, loopt hij bijna over? Trek dan even de magnetron open waarna je de cheesecake weer verder bakt

Per cheesecake:
Calorieën: 226
Vet: 10,8 gram
Koolhydraten: 15,4 gram
Eiwitten: 15,7 gram
Vezels: 0,9 gram




Geef een reactie

Your e-mail will not be published. All required Fields are marked

Close