Kikkererwten fusilli met broccolisaus en gemarineerde zalm

Vandaag een heerlijk simpele lunch of avondmaaltijd. Kikkererwten fusilli met broccolisaus en gemarineerde zalm. Gemarineerde zalm is echt mijn ultieme favoriet en eet ik bijna overal bij. Die MOET je echt een keertje proberen!

Fusilli gemaakt van kikkererwten levert ongeveer 100 calorieën minder per 100 gr in vergelijking met fusilli van tarwe, én de helft minder koolhydraten. Natuurlijk is het altijd goed om peulvruchten binnen te krijgen. Daarom heb ik gekozen om de kikkererwten fusilli te bestellen bij KoRo.

KoRo

Ik ben met KoRo een leuke samenwerking aangegaan. KoRo is gestart in Berlijn en is sinds kort ook actief in Nederland. KoRo verkoopt natuurlijke producten zoals superfoods, exoten, noten en gedroogd fruit.

De basisprincipes van KoRo zijn: 
– Korte handelswegen om een eerlijke prijs voor de klanten en de boer te krijgen. Er zijn minder handelsroutes wat ten goede komt van het milieu. 
Faire prijzen, kwaliteit is betaalbaar.
Voordeelverpakkingen, zodat de klanten minder vaak boodschappen hoeven te doen en er bespaard wordt op verpakkingsmateriaal wat het milieu weer ten goede komt.
Hoge kwaliteit, alle producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen.
Transparante communicatie, alles wordt open gecommuniceerd: de handelswegen en productspecificaties tot prijsveranderingen.

Korting!

Wil jij de producten van KoRo ook eens proberen? Dan heb ik een leuke kortingscode voor je: met de code JACKY krijg jij 5% korting op je bestelling!

Wat heb je nodig (voor 2 personen)

  • 200 gr fusilli
  • 1 zalmfilet
  • 2 el ketjap
  • 2 el honing
  • Sesamzaadjes wit en/of zwart
  • 200 gr broccoli
  • 1 avocado
  • Zout en peper naar smaak
  • 1 rode paprika
  • 1 tl knoflookpoeder
  • 1 el olijfolie

Hoe maak je de kikkererwten fusilli met broccolisaus en gemarineerde zalm

Kook de fusilli zoals aangegeven op de verpakking en kook de broccoli gaar, giet beiden af. Snijd de zalmfilet in stukken en leg in een schaaltje, samen met de ketjap, honing en sesamzaadjes. Pureer de broccoli met de avocado en olijfolie en maak op smaak met zout, peper en knoflookpoeder. Meng dit door de fusilli heen. Leg de fusilli op een bord. Snijd de paprika in stukjes en strooi de paprika over de fusilli heen. Maak het tot slot af met de zalm. Eetsmakelijk!

Per persoon:
Calorieën: 378
Vet: 17,3 gram
Koolhydraten: 36,6 gram
Eiwitten: 19,2 gram
Vezels: 3,7 gram

Dit is een gesponsorde blogpost

 

 

 




Geef een reactie

Your e-mail will not be published. All required Fields are marked

Close