Kaas – knoflook dip uit de oven!

Kaas-knoflook dip uit de oven!

Heb je binnenkort een feestje? Maak dan deze heerlijke kaas – knoflook dip uit de oven. Dit keer serveerde ik de dip met zoete aardappel patat. Maar je kunt er alle kanten mee op. Denk aan tortilla chips, verschillende groenten of stukjes brood. Weer eens wat anders dan toastjes toch?

Wat heb je nodig voor 1 schaaltje kaas – knoflook dip?

Hoe maak je de feestelijke dip?

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snipper de knoflook, scheur de mozzarella in grove stokken en doe in een schaaltje. Voeg daar de griekse yoghurt, roomkaas en olijfolie bij. Meng goed en maak op smaak met zout en peper. Giet de dip in een ovenschaaltje en maak af met de geraspte kaas en koriander. Bak de dip 15-20 minuten. Serveer warm, eetsmakelijk!

Dit is een gesponsorde blogpost




Close