Al mijn Instagram story templates!

Als je actief bent op Instagram ken je de story templates vast wel. De leuke templates die je kunt kopiëren en vervolgens in kunt vullen. Zelf vind ik het onwijs leuk om mijn volgers beter te leren kennen en daarom ben ik begonnen met het maken van eigen templates. Ze worden massaal ingevuld en gedeeld, wat ik super leuk vind om te zien!

Daarom hieronder al mijn templates op een rijtje, zodat je ze makkelijk kunt opslaan op jouw telefoon. Gratis voor iedereen natuurlijk.

Hoe moet het?

Als je hieronder een leuke template gevonden hebt, houd je hem ingedrukt en vervolgens sla je hem op, op jouw telefoon. Daarna open je instagram en plaats hem in je stories. Dan kan je hem helemaal invullen hoe je zelf wilt. Plaats daarna nog een lege template in je story zodat jouw volgers deze weer kunnen kopieren en zelf in kunnen vullen.

Tag je me als je er eentje hebt ingevuld? Vind ik leuk 🙂

Ook vind je al mijn templates tussen mijn hoogtepunten op Instagram.

Veel invul plezier!

this-or-that-ondernemers-editie-story-template

Story template mijn laatste

activteiten-kids-story-templateClose