HOTSPOT: The Skinny Kitchen Ibiza

Het kan eigenlijk niet dat ik nog geen blog geschreven heb over The Skinny Kitchen op Ibiza, want dit is echt al jaren mijn favoriete healthy hotspot. Toen ik dan ook uitgenodigd werd om hier te komen eten vond ik het tijd om jullie er uitgebreid over te vertellen. Erg jammer dat er geen Skinny Kitchen in Nederland is. Ga jij nog naar Ibiza deze zomer en word je ook zo blij van healthy hotspots? Dan is dit echt een aanrader!

Twee locaties


The Skinny Kitchen heeft twee locaties op Ibiza. Beiden in San Antonio. De stad San Antonio staat bij veel Nederlanders niet op nummer 1, vanwege de feestende Engselse jongeren (ben ik het trouwens niet mee eens). Maar voor dit restaurant moet je echt even heen. ‘Ibiza west end’ zit midden in het stadje in een klein straatje en is niet mijn favoriet. Ik raad de locatie ‘Ibiza Marina’ aan, hier heb je een mooi uitzicht over de haven. Voor de deur zit een parkeerplaats, handig voor als je met de auto komt! Als je binnen komt valt direct het mooie interieur je op: veel wit, maar ook leuke details als de roze muur met groene planten.

Clean & Healthy

Alle gerechten laten je watertanden en geloof me, een keuze maken is hier erg lastig! Daar heb je zeker al een half uur voor nodig. Alle gerechten zijn healthy, maar dat geloof je eigenlijk niet als je de gerechten ziet en proeft. Smoothies, proteïne pancakes, proteïne shakes, burgers, breakfast bowls, etc. The Skinny Kitchen is geïnspireerd op fitness en overal staan dan ook de macro’s bij. Heel handig als je je daarmee bezig houdt. Iedereen kan hier eten, ongeacht jouw doel.

Pannenkoeken & Avocado


Uiteindelijk hebben we hier twee keer geluncht. De eerste keer ging ik voor de proteïne pannenkoeken WILDBERRY & MATCHA ICECREAM en Mike koos de STACKED BURGER. De tweede keer koos ik de proteïne pannenkoeken BERRY & COCONUT, met een spinazie, gember, mango en boerenkool smoothie en Mike nam de SMASHED AVOCADO. De smoothie kreeg ik niet op dus nam ik hem mee voor onderweg.

 

Kortom, heb jij zin om lekker EN gezond te eten op Ibiza en houd je van gerechten die te mooi zijn om op te eten, dan is The Skinny Kitchen zeker een aanrader!

20 passeig de la mar,
sant antoni de portmany, ibiza

https://www.skinnykitchen.co/

Dit is een gesponsorde blogpost

 
Close