HOTSPOT: Baker’s Dough Rotterdam

Baker’s Dough in Rotterdam mag zeker niet ontbreken op mijn lijstje met hotspots! Hier MOET je een keer geweest zijn. Ik hoef vast niet uit te leggen waarom, want… koekjesdeeg! Maar ik ga het toch doen.

21 mei was ik bij de pre-opening van de eerste cookie dough bar van Nederland. Je kent het concept vast al vanuit Amerika, daar is cookie dough al super populair. Paul en Eline kwamen erachter dat dit concept nog niet te vinden was in Nederland. Diezelfde dag nog is Baker’s Dough ontstaan. Yay, wat zijn we daar blij mee!

Bij Baker’s Dough kan je een smaak koekjesdeeg naar keuze bestellen (Original, Peanut Butter & White Choc, Salty Caramel & Brownie en Vegan & Gluten Free) en staat het create-it-yourself concept centraal onder het motto van #justdoughit. Je kunt dan ook kiezen voor healthy toppings (zoals fruit en noten), sausjes, maar natuurlijk ook voor heerlijke guilty pleasures (zoals brownie, oreo, marshmallows en Tony’s). Maar alsof dit nog niet genoeg is… je kunt zelfs een bol ijs toevoegen! Ik vond dit een heerlijke toevoeging, lekker fris.

Opeten doe je daar of je neemt je creatie to go.

Door middel van de grote leefkeuken wil Baker’s Dough het gevoel van vroeger terugbrengen, toen je stiekem het koekjesdeeg lekkerder vond dan de uiteindelijke koekjes (maar dit deeg is helemaal veilig om te eten). Bij mij is dit nog steeds het geval, dus je snapt wel waarom ik hier enthousiast van word.

Kortom, zijn bij jou ook altijd de stukjes deeg als eerst verdwenen uit je Ben & Jerry’s en is je deeg al op voordat er koekjes van gebakken kunnen worden? Dan ga je dit heerlijk vinden. Er is voor ieder wat wils met de diverse smaken en toppings. Het gevoel van vroeger krijg je er zeker direct terug!

Officieel is Baker’s Dough 23 mei open. Ga jij heen of ben je vandaag al bij de opening geweest? Ik ben benieuwd wat jij er van vond!

Pannekoekstraat 82a
3011 LK Rotterdam
www.bakersdough.nl

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m zaterdag 10:00 – 21:00
Zondag: 12:00 – 21:00

 

Dit is een gesponsorde blogpost

 

 

 
Close