Het geboortekaartje van Evy

Het kiezen/ontwerpen van een geboortekaartje. Eerlijk gezegd zag ik daar best wel tegenop, omdat ik wist dat ik daar super veel tijd aan kwijt zou zijn, perfectionistisch als ik ben. Toen ik in contact kwam met 4cards.nl moest ik er dan toch echt aan geloven. Gelukkig heb ik veel hulp gehad van Muriel van 4cards. Zij helpt je graag bij alles, super service! Ik ben erg blij met het resultaat. Lees je mee?

De stijl


De webshop 4cards verkoopt geboorte -en trouwkaartjes. Op de website vind je allerlei geboortekaartjes waar je uit kunt kiezen, maar zelf ontwerpen is ook een mogelijkheid. Als eerst heb ik een account aangemaakt bij 4cards.nl en heb ik alle geboortekaartjes bekeken. De kaartjes die mij aanspraken heb ik bij mijn favorieten gezet. Wat mij opvalt is dat ik veel voor de ‘botanical’ stijl kies, van meisjesachtig houd en vooral ga voor de kleuren lichtroze en goud.

Hieronder kan je een aantal van mijn favoriete kaartjes zien.

Eigen ontwerp


Uiteindelijk vond ik de twee kaartjes hieronder erg leuk. Ik miste alleen wat kleur. Gelukkig kan je alle kaartjes helemaal aanpassen naar je eigen wensen.

De kleuren goud, (mint)groen en roze voor een meisje zijn mijn favoriet. De babykamer bestaat ook uit deze kleuren, dus ik vond het leuk als dezelfde kleuren terug zouden komen in het geboortekaartje. Na uren ontwerpen zijn de volgende twee kaartjes eruit gekomen. Van deze twee kaartjes kreeg ik proefdrukken opgestuurd, gedrukt op diverse papiersoorten, met allerlei verschillende kleuren enveloppen. Nu werd het lastig en moest ik gaan kiezen uit deze twee (uiteraard zijn dit random namen). Gelukkig kreeg ik naast de hulp van Muriel van 4cards, hulp van jullie via Instagram. Mijn twee ontwerpen zijn nu trouwens ook te bestellen in de webshop!

Het geboortekaartje van Evy


Uiteindelijk viel de keuze op het kaartje met de groene, gouden en roze blaadjes. Voor de papiersoort heb ik gekozen voor parelmoer. De geboorte van onze dochter is natuurlijk een feestje en daarom moest het verpakken/versturen van de kaartjes op een feestelijke manier gebeuren.

Ik vond het leuk om de kaartjes te versturen in doorzichtige enveloppen met roze confetti, die ik bestelde bij een feestwinkel.

 

Super blij ben ik met het resultaat, het kaartje past ook goed bij onze kleine meid! Ik ben benieuwd wat jullie van het geboortekaartje vinden!

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwerpen geboortekaartjes en trouwkaarten bij 4cards.nl? Volg ze dan ook op Instagram!

Dit is een gesponsorde blogpost
Close