Herfst havermoutpap met peer en ghee

Herfst havermoutpap met peer en ghee

We gaan weer richting de herfst en dat betekent tijd voor warme, kruidige havermoutjes, YES! Maak vooral eens deze herfst havermoutpap met peer en ghee. Hebben jullie wel eens gehoord van Ghee? Ghee is geklaarde boter en wordt in India gebruikt om te bakken. Geklaarde boter wordt gemaakt door lang verhitten en hierdoor heeft de ghee een heerlijke nootachtige en romige smaak. Ik hoef dus niet te vertellen hoe heerlijk je havermoutje hiervan wordt ?!

Herfst havermoutpap met peer en ghee

KoRo

De ghee heb ik besteld bij KoRo. Ik ben met KoRo een leuke samenwerking aangegaan. KoRo is gestart in Berlijn en is sinds kort ook actief in Nederland. KoRo verkoopt natuurlijke producten zoals superfoods, exoten, noten en gedroogd fruit.

De basisprincipes van KoRo zijn: 
– Korte handelswegen om een eerlijke prijs voor de klanten en de boer te krijgen. Er zijn minder handelsroutes wat ten goede komt van het milieu. 
Faire prijzen, kwaliteit is betaalbaar.
Voordeelverpakkingen, zodat de klanten minder vaak boodschappen hoeven te doen en er bespaard wordt op verpakkingsmateriaal wat het milieu weer ten goede komt.
Hoge kwaliteit, alle producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen.
Transparante communicatie, alles wordt open gecommuniceerd: de handelswegen en productspecificaties tot prijsveranderingen.

Korting!

Wil jij de producten van KoRo ook eens proberen? Dan heb ik een leuke kortingscode voor je: met de code JACKY krijg jij 5% korting op je bestelling!

Wat heb je nodig (voor 2 personen)

Hoe maak je de havermoutpap met peer?

Schil de peren en doe deze in een steelpannetje. Prak of pureer deze fijn. Voeg dan de overige ingrediënten, behalve de pistachenoten, toe en zet op middelhoog vuur. Laat de havermoutpap 5 minuten koken terwijl je het door blijft roeren, het brandt snel aan. Wordt de pap te dik? Voeg dan wat extra water toe. Blijft de pap te dun? Voeg dan wat extra havermout toe. Verdeel de havermoutpap over twee schaaltjes en maak af met de pistachenoten. Eetsmakelijk!

Per persoon:
Calorieën: 364
Vet: 9,5 gram
Koolhydraten: 62,5 gram
Eiwitten: 8,9 gram
Vezels: 4,1 gram

Dit is een gesponsorde blogpost
Close