Groente in je ontbijt? Dat is heel makkelijk!

sapje groente

Dat veel groente eten belangrijk is, weten we allemaal. Als je zorgt dat je bij je ontbijt al groente op hebt, kom je al een heel eind. Hoe? Dat is heel makkelijk!

Veel groente eten is voor mij soms best lastig, behalve als ik mijn dag al begin met groente. Daarom heb ik een makkelijk ontbijtje gemaakt mét groente. Klinkt raar, is eigenlijk heel lekker. Je merkt nauwelijks dat je 400 gram groente binnen krijgt. Een goede start van de dag.

Ik maakte overnight oats met groentesap van Sapje. De groentesap is biologisch, raw en puur. Ieder sapje bevat 400 gram groente. Vers geperst met de slowjuicer. De groentesapjes kan je dus verwerken in recepten, als losse sapjes drinken naast je huidige voeding, maar je kunt ook een sapkuur doen.

Zelf drink ik in ieder geval één keer per dag een sapje, ’s ochtends vroeg of als tussendoortje en het voelt zo ontzettend goed! Ik moet eerlijk zeggen dat ik best tegen het eerste flesje opzag, want ja, een groentesap lijkt me niet altijd lekker. Maar ik vind ze oprecht lekker. Daarom heb ik een kortingscode voor jullie: met de code jacky10 krijgen jullie 10% korting op je bestelling bij Sapje.

En dan nu naar het recept…

sapje groente

Energy overnight oats met groente

Wat heb je nodig voor 1 persoon

  • 60 gr havermout
  • 1 flesje Rode bietensap
  • 3 medjoul dadels
  • Toppings naar keuze

Hoe maak je de energy overnight oats?

Doe de havermout in de blender of keukenmachine en meng totdat het de structuur van meel krijgt. Voeg hier de groentesap bij en de ontpitte dadels. Meng alles nu glad. Giet de pap in een schaaltje en zet een nachtje in de koelkast. Haal de volgende dag de pap uit de koelkast en versier met toppings naar keuze, denk aan vers fruit en muesli. Eetsmakelijk!

sapje groente

Natuurlijk staan er op mijn website nog veel meer havermout receptjes!

Dit is een gesponsorde blogpost
Close