Granolabrood. Suikervrij!

Granola brood. Suikervrij

Een heerlijk zoete, zachte cake met een bite. Dit granolabrood is ook nog eens suikervrij en heb je zo gemaakt. Een verantwoord tussendoortje voor de hele week, je kunt het brood namelijk invriezen.

Granola brood. Suikervrij!

Wat heb je nodig voor 1 granolabrood

  • 150 gr speltbloem
  • 50 gr havermeel
  • 4 bananen
  • 3 eieren
  • 1 el bakpoeder
  • 5 medjoul dadels
  • 200 gr suikervrije granola naar keus

Hoe maak je het?

Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe de bloem, meel, bananen, eieren, bakpoeder en dadels in de blender en meng tot een glad beslag. Meng 150 gr van de granola voorzichtig door het beslag. Bak het granolabrood eerst 15 minuten en strooi nu de rest van de granola over het brood en zet nog 35 minuten in de oven. Laat het granolabrood afkoelen en snijd in 12 plakken. Enjoy!

Granola brood. Suikervrij

Per plakje (1/12):
Calorieën: 196
Vet: 6,5 gram
Koolhydraten: 30,1 gram
Eiwitten: 6 gram
Vezels: 3,1 gram




Geef een reactie

Your e-mail will not be published. All required Fields are marked

Close