FILMPJE: 6 x toast van zoete aardappel

Steeds vaker zie ik het voorbij komen, toast van zoete aardappel met zoet en hartig beleg. Hartig beleg, oké.. Maar zoet beleg? Ik was toch wel nieuwsgierig. Maar er gaat zo veel goed samen met zoete aardappel! Ik vond ze allemaal erg lekker. Mijn favoriet blijft toch wel de toast met avocado en ei.

Het ziet er gezellig uit en is makkelijk te maken. Snijd wat plakken van een zoete aardappel, stop ze in een tosti ijzer of broodrooster tot ze gaar zijn (ze zijn gaar als je er met een vork makkelijk in kan prikken).

Hier wat beleg inspiratie!

  1. Pindakaas, banaan en homemade granola
  2. Avocado, een gepocheerd ei, zout en peper
  3. Hummus met pompoenpitten
  4. Huttenkase met blauwe bessen
  5. Huttenkase met radijsjes, zout en peper
  6. Chocolade pasta met frambozen

Enjoy!
1 Comment

FILMPJE: Zoete aardappel tosti – Jacky Nobels april 30, 2017 at 7:28 am

[…] maakte ik toast van zoete aardappel met zoet en hartig beleg. Toen bedacht ik me dat je de toast dan ook gewoon in een tosti-ijzer kan […]

Comments are closed.

Close