Evy’s tweede bezoekje aan de Newborn Spa + Winactie!

Evy, Mike en ik zijn voor de tweede keer langs geweest bij de Newborn Spa, de eerste baby spa van Nederland! Tijdens mijn zwangerschap kreeg ik van Sarita, de eigenaresse, een uitnodiging om met Evy langs te komen. Toen Evy 5 weken was maakte ik meteen een afspraak. Hier kan je lezen hoe dat was. Met 5 maanden besloten we om nog een keer langs te gaan.

 

De Newborn Spa


Bij de Newborn Spa in Almere kan je terecht voor hydrotherapie, babymassage, zwangerschapsmassage en diverse workshops. Hydrotherapie is het floaten in een groot, warm bad met gezuiverd, chloorvrij water. Het floaten kent veel voordelen voor de baby. Het bevordert het slaapritme en kalmeert baby’s, het vergroot de longcapaciteit en versterkt de spieren, het bevordert de zwemreflexen, coördinatie en het zelfbewustzijn en het zorgt voor minder krampjes. Babymassage is ook goed voor krampjes, daarnaast versterkt het de band met je baby, het versterkt de emotionele ontwikkeling, verbetert het immuunsysteem en babymassage kan helpen bij overstrekken en onrust.

Wat ik zelf erg goed vind van de Newborn Spa is de persoonlijke aandacht voor iedere baby. Sarita observeerd de baby’s en kijkt heel goed naar de lichaamstaal. Het bezoek word helemaal aangepast aan de behoefte van de baby. Nog voordat een baby begint te huilen stelt ze voor om een speentje aan te bieden en ze ziet het wanneer een baby krampjes heeft, waar dan meteen naar gehandeld wordt.

Genieten

Toen Evy 5 weken was, was ze vaak onrustig. Ze kon moeilijk alleen liggen en ze wilde constant bij een van ons zijn. De Newborn Spa was echt wat voor haar. Inmiddels is Evy 5 maanden oud en ze is het makkelijkste en vrolijkste kindje dat we ons maar kunnen wensen. Ze houdt enorm van zwemmen en in bad gaan. Dus dat ze de Newborn Spa weer leuk zou vinden wisten we zeker.

Ze was weer lekker aan het genieten van het floaten en de massage van papa. Lekker naar de andere kindjes kijken en lachen naar iedereen. Tegen het einde van de massage begon ze het zat te worden en in haar oogjes te wrijven, wat was dat vermoeiend voor haar. Ze heeft heerlijk geslapen in de auto. Dat was weer een leuke dag!

Winnen

In samenwerking met de Newborn Spa mag ik een floatsessie weggeven!
Hoe maak je kans?

Volg @newborn_spa en @Jackyynobels op Instagram en laat hieronder of in mijn post op Instagram even weten dat je meedoet!

13 januari wordt hier de winnaar bekend gemaakt!

*Je dient de sessie binnen 1 maand te innen na bekendmaking van de winnaar

Tip: op @newborn_spa loopt nog een leuke winactie, je kunt daar een draagdoek (naar keuze) van mij winnen!

——-

De winnaar van de float is @gladysvdwaard

Stuur je me een berichtje?

De winnaar van de draagdoek kan je vinden op @newborn_spa !

 
44 Comments

Jacqueline januari 7, 2019 at 6:43 pm

Oh wauw zo zo zo heerlijk!!! Hier ga ik echt heel hard voor duimen. Ik denk dat onze derde mini dit ook zo heerlijk zal vinden! 🍀💙

Jacky januari 7, 2019 at 6:52 pm

Leuk dat je meedoet!

Mireille januari 7, 2019 at 6:43 pm

Dit zou perfect zijn voor onze zoon Seppe! Hij vind zwemmen echt gewéldig! Maar door zijn gevoelige huid is dit lastig. Maar ik lees dat het water chloor vrij is. Dus dat is perfect voor hem!
Zou super zijn als hij hier heen kan!

Jacky januari 7, 2019 at 6:53 pm

Dat is dan zeker ideaal inderdaad! Leuk dat je meedoet

Astrid januari 7, 2019 at 6:54 pm

Jaaa!! Lijkt me zo leuk – Ik heb wel duizenden baantjes gezwommen tijdens mijn zwangerschap, Stef is spontaan in bad geboren en kan met gemak een half uur in bad liggen. We kunnen niet wachten om naar het zwembad te mogen met elkaar maar deze Spa lijkt mij voor Stef een pure verwennerij..

Jacky januari 7, 2019 at 7:31 pm

Wat bijzonder! Het kan dan niet anders dan een verwennerij zijn inderdaad

Wendy januari 7, 2019 at 7:20 pm

Oh dit zal ons waterratje heel erg fijn vinden! Nu bijna 10 weken oud en behoorlijk wat krampjes gehad.. Over 4 weken moet mama weer werken, dan zou dit een mooi cadeautje zijn🤗💙

Jacky januari 7, 2019 at 7:32 pm

Zo vervelend voor jullie! Dit zou erg kunnen helpen inderdaad

Jamie januari 7, 2019 at 7:50 pm

Wauw dit lijkt me heerlijk voor ons kleine meisje van 7 weken. Hopelijk helpt wat voor haar onrust en kan ze even heerlijk ontspannen💞

Jacky januari 7, 2019 at 8:14 pm

Wat vervelend dat ze onrustig is! Leuk dat je meedoet

Stephanie januari 7, 2019 at 8:06 pm

Ooooh, wij vinden de newborn Spa zo ontzettend gaaf! Ik weet niet wie het leuker vind, wij of ons kleine meisje 😍

Jacky januari 7, 2019 at 8:14 pm

Haha herkenbaar. Leuk voor iedereen!

Sam Lorjé januari 7, 2019 at 8:10 pm

Dit lijkt mij zo intens om dit samen met mijn binkie te mogen ervaren! Ik ga heel hard duimen 💙

Jacky januari 7, 2019 at 8:14 pm

Leuk dat je meedoet!

Melissa gijsbrechts januari 7, 2019 at 8:10 pm

Oooh jaaaa voor Jackie onze dochter. Momenteel erg ziek afgelopen week in het zh gezeten omday ze zo benauwd is en niet wil eten😩 maar badderen vind ze nu heerlijk.. dan zou een dagje spa heerlijk voor haar zijn🤞🏼🍀

Jacky januari 7, 2019 at 8:15 pm

Ooo jeetje wat heftig! Beterschap voor jullie 💖 mooie naam heeft jullie dochter 😊

Melissa gijsbrechts januari 7, 2019 at 8:50 pm

😊🥰 dankjewel

Melissa januari 7, 2019 at 8:14 pm

Oooh jaaaa voor Jackie onze dochter. Momenteel erg ziek afgelopen week in het zh gezeten omday ze zo benauwd is en niet wil eten😩 maar badderen vind ze nu heerlijk.. dan zou een dagje spa heerlijk voor haar zijn🤞🏼🍀

Nannyjenny januari 7, 2019 at 8:55 pm

Lijkt me super voor Mila😍 dus ik doe heel graag mee!

Jacky januari 7, 2019 at 9:42 pm

Leuk!!

Shahira (sjtzlieff) januari 7, 2019 at 9:02 pm

Ik doe heeeeeel graag mee!

Jacky januari 7, 2019 at 9:42 pm

Leuk🍀

Desiree januari 7, 2019 at 9:19 pm

Ik doe mee voor mijn schoonzusje Melissa. Ze is op 1-1-19 mama geworden van een prachtige zoon!

Djayden is een onrustig mannetje met ontzettend veel krampjes. Broerlief en schoonzus wisselen elkaar af in de nachten.
Ik gun hun de rust! En hun mannetje een relaxte middag!

Jacky januari 7, 2019 at 9:43 pm

Wat een bijzondere datum! Lief dat je meedoet voor hun

Carin januari 7, 2019 at 9:23 pm

Dit is vanaf dag één dat Lenn bij ons is een droom.. Het lijkt me zo’n ontroerend mooi moment.. Onze kleine vent is vrolijk maar ook lekker beweegelijk en nog altijd zoek ik iets dat hem tot rust kan brengen.. Jullie ervaring maakt mij zeker nog nieuwschieriger gemaakt!

Jacky januari 7, 2019 at 9:43 pm

Leuk dat je meedoet 🍀

Gladys januari 7, 2019 at 9:41 pm

Ik zou graag willen winnen omdat mijn zoontje Matteo 10 weken te vroeg is geboren en ik het hem gun om lekker ontspannen te floaten alsof hij nog in mijn baarmoeder zit, waar hij nu eigenlijk nog 2 weken in had moeten zitten! 😉 Mijn kleine jongen doet het super goed. Na 6 weken ziekenhuis kon hij al heerlijk mee naar huis en ik gun het hem zo om heerlijk te ontspannen!! Hij heeft een liesbreukje en daardoor erg last van krampjes. Zou super zijn als hij daar minder last van kan hebben! Mijn kleine grote topper! 💜

Jacky januari 7, 2019 at 9:45 pm

Jeetje 10 weken te vroeg! Heftig voor jullie. Wat fijn dat het nu goed met hem gaat

Desiree januari 7, 2019 at 10:04 pm

Voor onze 7weekjes oude kleine Thijs! Die hebben we stiekem al een beetje laten spa’en in de jacuzzi van mijn schoonouders haha! Hij is zo gek van water! Des te meer jammer dat de badbevalling helaas niet lukte!

Herken heel erg wat je zegt: niet alleen kunnen liggen! Wie weet helpt dit..!

Jacky januari 8, 2019 at 11:44 am

🍀🍀

Binnur januari 8, 2019 at 12:32 am

İk heb veel over de Newborn Spa gehoord! Mijn baby heeft veel last van spanning in haar nek en schouders. İk doe mee voor me dochtertje zodat ze weer na een dagje spa lekker in haar vel zit💖🤲🏼

Jacky januari 8, 2019 at 11:44 am

🍀💗

Moniek Beentjes januari 8, 2019 at 9:51 am

Wat een super leuke winactie!! Mijn kleine kruimel zit voorlopig nog knus in mijn buik, dus voor mezelf doe ik niet mee!
Een vriendin van mij is vorige week bevallen en zij verdient echt een ontspanningsmoment. De kleine hummel is te vroeg geboren en gelukkig gaat alles nu goed, maar een soepele start was het niet! Dit zou voor hun echt een topcadeau zijn!!

Jacky januari 8, 2019 at 11:44 am

Lief dat je meedoet voor haar!

Amanda januari 8, 2019 at 10:23 am

Dit lijkt me zo fijn voor onze meid nu 3 weken oud en ze is gek op badderen…xx

Jacky januari 8, 2019 at 11:45 am

🍀🍀

Angela januari 8, 2019 at 1:13 pm

Jaaa, ik wil graag meedoen! Fingers crossed…

Jacky januari 9, 2019 at 1:44 pm

🍀🍀

Melissa gijsbrechts januari 12, 2019 at 7:41 pm

Ga het nog een keertje proberen voor ons dochtertje jackie.. inmiddels is ze al een stuk beter naar een week flink ziek te zijn geweest! Ik gun het haar zo😍😊

Jacky januari 12, 2019 at 7:52 pm

Wat fijn dat ze beter is!!

Linda januari 12, 2019 at 7:45 pm

Ik doe graag mee voor mijn dochter Romée van 12 weken oud! Ze is gek op badderen en dit zal ze heerlijk vinden!

Jacky januari 12, 2019 at 7:52 pm

🍀🍀

Tamara januari 12, 2019 at 8:00 pm

Super leuke winactie, ik doe graag mee!

Susan januari 13, 2019 at 12:15 pm

Ohh wauw dit zou echt een mooie ervaring zijn..wij hebben na drie grote meiden van 8,15, en 16 jaar een cadeautje gekregen onze lieve Mason.
En zouden het heel graag eens willen meemaken!Denk dat ons mannetje hier heerlijk van zou kunnen ontspannen!

Comments are closed.

Close