5 eiwitrijke bakrecepten!

5 pannenkoeken recepten

We weten allemaal dat eiwitten onmisbaar zijn voor ons lichaam, of je nu aan krachttraining doet of niet. IEDEREEN heeft eiwitten nodig. Je hoeft niet direct aan de proteïne shakes, nee. Wist je dat je ook heerlijke eiwitrijke bakrecepten kunt maken om aan je eiwitten te komen?

Om jullie een handje te helpen hieronder 5 heerlijke eiwitrijke bakrecepten!

1. Suikervrije en eiwitrijke kokosmakronen

Zelf maken van kokosmakronen is super makkelijk. In ‘normale’ kokosmakronen zit onwijs veel suiker, maar wist je dat dat helemaal niet nodig is? Aan deze kokosmakronen heb ik zoetstof en eiwitpoeder/whey toegevoegd. Eiwitpoeder zorgt voor extra proteine en voor een nog zoetere smaak. Heerlijk! De perfecte gezonde snack als je het mij vraagt.

Klik hier voor het recept!

2. Proteïne koekjes in 1 minuut! Uit de magnetron

proteine koekje uit de magnetron

Ik hou ontzettend van ontbijtjes of snacks die je kunt maken in de magentron, het scheelt je enorm veel tijd. Je zit er niet op te wachten dat je ontbijtje nog een half uur in de oven moet toch?

Dit keer probeerde ik proteïne koekjes te maken en het is gelukt!
Proteïne koekjes die je maakt in de magnetron in 1 minuut! Met 10,7 gram proteïne en 184 calorieen per koekje, passen deze koekjes in elk dieet en voedingsschema. Klinkt te mooi om waar te zijn? Ja, maar het kan echt.

Klik hier voor het recept!

3. Lemon poppyseed cheesecake: Bomvol proteïne!

Iedere ochtend cheesecake als ontbijt.. Klinkt heel goed toch? Vanaf nu kan je iedere ochtend guilt free genieten van een groot stuk cheesecake, want de kwark en de huttenkase zorgen ervoor dat deze lemon poppyseed cheesecake veel eiwitten bevat. Ideaal toch?
Dit keer koos ik voor de smaak lemon poppyseed, en van mijn favorieten!

Klik hier voor het recept!

4. Chocolate chip pannenkoeken 2.0

Het recept van de chocolate chip pannenkoeken staat al een hele tijd op mijn blog. Maar ik vond het tijd dat het recept wat vernieuwd werd. Nu nog lekkerder!

Deze pannenkoeken worden gemaakt met kikkererwten, super voedzaam en natuurlijk erg eiwitrijk!

Klik hier voor het recept!

5. Proteïne granola

Deze granola bevat super veel proteïne, is heel zoet en heerlijk crunchy. Je kan deze proteïne granola eten met yoghurt en fruit, op je havermout, maar is ook heerlijk als eiwitrijke snack ‘s avonds op de bank (het zijn net mini-koekjes). Ook fijn: je hebt maar 4 ingrediënten nodig en het hoeft maar 10 minuten in de oven!

Klik hier voor het recept!
Close