Dreumes smoothie! Bietjes & aardbei

Je dreumes begint hongerig te worden maar het is nog geen etenstijd. Nog heel eventjes wachten, maar laat dat laatste nou net heel lastig zijn voor een dreumes. Een goed moment voor een Nutrilon Dreumesmelk shake met groente en/of fruit.

Persoonlijk vind ik het de laatste tijd erg lastig om originele tussendoortjes te verzinnen en niet steeds te grijpen naar die gemakkelijke koekjes of rozijntjes (ook niet verkeerd natuurlijk). Daarom vond ik het super leuk dat Nutrilon mij vroeg om een lekkere shake te bedenken met Nutrilon Dreumesmelk.

Een dreumes smoothie met bietjes en aardbei, daar koos ik voor. Waarom? Ik vind het heel belangrijk om niet alleen bij het avondeten, maar gedurende de dag, groente te geven aan Evy. Gaat het avondeten dan niet zo goed? Geen stress, je kindje heeft al een portie groente binnen gekregen!

Wat heb je nodig voor deze dreumes smoothie

  • 90 ml water
  • 3 schepjes Nutrilon dreumesmelk (of gebruik voor het gemak 100 ml vloeibare Nutrilon Dreumesmelk)
  • 1 voorgekookte rode biet
  • 5 aardbeien

Hoe maak je de smoothie?

Maak de aardbeien schoon. Doe het water, de schepjes nutrilon, rode biet en aardbeien in de blender of gebruik een staafmixer. Meng tot een gladde smoothie. Je kunt deze smoothie in een fles doen (zorg wel voor een speen met groter gaatje), in een beker of tuitbeker. Met de warme dagen kan je er zelfs ijsjes van maken. Smullen maar!

Dit is een gesponsorde blogpost
Close