DIY: baby mobiel

Zoals je weet ben ik in verwachting van ons eerste kindje, een meisje. Het inrichten van de babykamer en het kopen van babyspulletjes vind ik op dit moment een van de leukste dingen die er is, daar kan ik onwijs van genieten!

Een tijdje was ik al op zoek naar een mobiel voor boven de box in de huiskamer. Maar ik kon nergens iets vinden wat precies naar mijn smaak was. Toen kwam ik op het idee om zelf een mobiel te maken van houten en vilten bolletjes. Leuk om te doen en je kunt hem helemaal naar je eigen smaak (en kleuren) maken, ideaal. Alle materialen heb ik gevonden op deviltshop.nl. Ze verkopen hier het houten mobiel, bolletjes in allerlei verschillende materialen en kleuren en touw. Hieronder laat ik je zien hoe hij geworden is.

Als eerst legde ik alle bolletjes en hartjes op volgorde op tafel. Ik heb gekozen voor verschillende lengtes. Vervolgens heb ik de bolletjes aan het draad geregen en het draad heb ik vast gemaakt aan de houten mobiel. De mobiel heb ik aan het plafond vast gemaakt. Super makkelijk dus!

 

Ik ben benieuwd hoe ons dochter de mobiel zal vinden als zij geboren is. We moeten nog even geduld hebben!

 

 
Close