Cookie crumble – voor op de yoghurt

Cookie crumble

Een granola is natuurlijk al heerlijk, maar je kunt je voorstellen dat koekjes op je yoghurt of havermoutje ’s ochtends nog veel lekkerder is. Deze salted caramel cookie crumble is TE lekker en kan je gemakkelijk maken voor de hele week.

Wat heb je nodig (voor 1 pot)?

Veel van mijn ingrediënten shop ik bij KoRo. KoRo verkoopt natuurlijke producten zoals superfoods, exoten, noten en gedroogd fruit. Wil jij de producten van KoRo ook eens proberen? Dan heb ik een leuke kortingscode voor je: met de code JACKY krijg jij 5% korting op je bestelling!

Hoe maak je de cookie crumble?

Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe de tarwemeel, amandelmeel, ongesmolten kokosolie en agavesiroop in een schaaltje. Meng dit door elkaar totdat je brokjes deeg krijgt. Verdeel het deeg over een bakplaat met bakpapier. Bak de crumble 20-30 minuten en laat goed afkoelen. Verkruimel de salted caramel koekjes over de crumble, meng door elkaar en doe in een pot.

Eet de cookie crumble bij je schaaltje yoghurt. Op je ijs kan het ook heerlijk zijn!

Natuurlijk vind je op mijn website nog meer crumble recepten!

Dit is een gesponsorde blogpost