Crunch wrap vega – Mikes recept

Crunch wrap vega

Het is weer tijd voor een nieuw recept van Mike. Dit keer de crunch wrap, maar dan een vegetarische variant. Mike zag er steeds video’s van voorbij komen en hij moest deze ook proberen. De crunch wrap komt uit Amerika en is eigenlijk een wrap pakketje vol met lekkere ingrediënten, zoals groente, lekker veel kaas, (vega) gehakt en tortillachips, vandaar de crunch. Een makkelijk recept om te maken en snel klaar!

Hier vind je nog een recept van Mike, de crispy ebi tempura

Crunch wrap vega

Wat heb je nodig voor 4 wraps

  • 1 el olijfolie
  • 200 gr vegetarisch gehakt
  • 1 el burrito seasoning mix
  • 4 grote tortilla’s
  • 4 el guacamole
  • 100 gr geraspte kaas
  • Handje tortilla chips naturel
  • 1 blikje mais fiesta
  • 4 kleine tortilla’s

Hoe maak je de crunch wrap?

Verwarm een scheutje olijfolie in een koekenpan. Voeg hierbij het gehakt en de burrito kruiden. Meng en bak het gehakt in 4 minuten gaar.

Maak nu de wrap en begin met de grote tortilla. Smeer in het midden van de tortilla 1 el guacamole, gevolgd door ongeveer 2 a 3 el gehakt en 2 el kaas. Leg de tortillachips hierop en daarna 1 el mais fiesta. Sluit af met de kleine tortilla en vouw de randen van de grote tortilla over de kleine heen.

Verwarm een droge koekenpan en bak hierin de tortilla (kort! Want hij brand snel aan) aan beide kanten goudbruin en krokant. Begin met de dichtgevouwen kant, zodat deze niet meer open kan vallen.

Herhaal deze stappen totdat je ingrediënten op zijn.

Serveer met bijvoorbeeld chilisaus of een andere saus naar keuze.

Liefs jacky



Close