Chocolade mousse crumble

Chocolade mousse crumble

Van het word ‘crumble’ alleen al word ik vrolijk, crumbles als ontbijt, dessert, of gewoon op ieder moment van de dag. Geloof me, als je deze chocolade mousse crumble eet is het net alsof je een chocoladetaartje eet. En natuurlijk bevat de chocolade mousse crumble geen toegevoegde suiker.

Wat heb je nodig voor 2 personen?

  • 1 rijpe banaan
  • 1 avocado
  • 1 el cacaopoeder
  • 2 el amandelmelk
  • 2 dadels of 2 el dadel hazelnoot creme
  • 25 gr amandelmeel
  • 15 gr havermeel
  • 2 el ongesmolten kokosolie
  • 1 el agave siroop 
  • Ovenschaaltje (13×16)
  • Blender of keukenmachine

Wil jij de dadel hazelnoot creme, kokosolie of andere producten van KoRo ook eens proberen? Dan heb ik een leuke kortingscode voor je: met de code JACKY krijg jij 5% korting op je bestelling!

Hoe maak je de chocolade mousse crumble?

Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe de banaan, avocado, amandelmelk, dadels of dadel hazelnoot creme en het cacaopoeder in een blender of keukenmachine en meng totdat er een glad mengsel ontstaat. Giet dit mengsel dan in een ovenschaaltje. Daarna doe je de amandelmeel, havermeel, ongesmolten kokosolie en siroop in een apart schaaltje. Meng dit door elkaar totdat je brokjes deeg krijgt. Verdeel het deeg over het chocolade mengsel. Bak de crumble 20-30 minuten. Eetsmakelijk!

Dit is een gesponsorde blogpost




Geef een reactie

Your e-mail will not be published. All required Fields are marked

Close